Bubblegum B*tch

2.3K 39 9
                                    


Popis: Louis Tomlinson je známý miliardář a Harry striptér v jednom Gay klubu. Jenže jak na ně bude reagovat novinář a reportér Nick Grimshaw?

Louise Tomlinsona by čekal všude, jen ne tady. Pomyslel si Nick, když jeho již lehce zarudlé oči zabloudily ke vchodu.

Našel tento gay striptýzový klub teprve nedávno. No vlastně včera, a důvodem možná bylo, že to byl jeden z nejdražších tady v New Yorku a to má co říct, navštívil jich již mnoho. Ale zato má tenhle pěkné výhody, oproti ostatním. Stál trochu stranou, v moderní části města, ale zase ne úplně v centu. Nebyl to žádný pajzl či bordel, kde by se člověk bál i něčeho napít. Ne, tady podávali luxusní, taky pěkně drahý alkohol. Bylo tu mnoho stolečků a obrovský, lesklý černý bar, za kterým pobíhali číšníci. Na první pohled byste řekli, že jde o normální bar, kde se schází jen ta největší smetánka bohatých, ale když se váš pohled stočil na podium, o kovové, pěkně lesknoucí se striptýzové tyče se otíralo mnoho krásných chlapců, kteří vám měli dělat společnost. Jak jinak, za pěkný taneček na klíně jste si pořádně připlatili, ale zato jste se dočkali těch nejlepších.

Ale dost o tom, Nickovu pozornost znovu strhl muž, který právě vešel. Nick ho znal, kdo by ne, na to byl Tomlinson až moc významný. Ale již ne každý znal jeho špinavé tajemství, a to, že má slabost na mladé nevinné chlapce. Možná to bude pěkný bulvárek, zašeptal mu jeho hlas v hlavě.

Pár hlav se na něj otočilo, ale hned se podívalo jinam. Nikdo s ním raději nechtěl mít nic společného, nikdy nevíte, kdy by se vám mohla poté přihodit nějaké nešťastná nehoda. A to všichni, kteří měli dost rozumu, věděli. Měl velkou moc, v New Yorku ho znal v podstatě každý. Byl znám pro svou aroganci, povýšenost a agresi. Nikdy neodpovídal na otázky novinářů a nikdo v podstatě nevěděl nic o jeho osobním životě. Ani jak v takhle mladém věku vydělával miliony denně. A nebo byl Nick možná víc zaujatý, ale on sám tomu říkal, že jen dělá svou práci. Získával informace a ty poté dával do novin, ne vždy to byli ověřené fakta, ale lidé žrali naprosto všechno. I kdejakou sračku co vymyslel.

Za ním vešel ještě jeden muž. Pro Nicka taktéž známý, Zayn Malik. Jestli byli kamarádi, obchodní partneři nebo mu jen dělal ochranku, zase nevěděl. Možná všechno.

Jeho ledové oči přejeli místnost, než hrubě podal jednomu z číšníků svoje sako, takže zůstal jen v bílé košili. Číšník se pod jeho pohledem viditelně otřásl, než se malinko poklonil a odešel. Malik měl to své stále na sobě, a vypadal, že ho ani nehodlá sundavat. Následoval Louise skoro přes celej sál, kde si sedli naproti sobě do jednoho z VIP boxů. Pro Nicka bylo zajímavé, že se nikdo nad tím nepozastavil. Možná kdyby to udělal, neskončilo by to pro něj dobře.

Ve vteřině jim na stole přistáli drinky s něčím, co vypadala jako Whisky, ale Nick si nebyl stoprocentně jistý. Jediné co věděl, tak že zde určitě není poprvé. Respekt z něj vyzařoval na míle daleko a každý, kdo mohl se mu vyhýbal. Měl zde vybudovanou autoritu, jako snad pokaždé, když někam vkročil. I jemu známý Zayn Malik nebyl žádnou výjimkou. K tomu napovídal i jeho vzhled. Světle snědá pokožka s miliony tetování, dva piercingy v uchu, uhlazené černé vlasy a oči tmavé jako uhel.

Nick se na chvíli od nich odtrhl a jeho pohled putuje místností, než se zastaví. Jeho oči vyhledali kudrnatého chlapce, jenž byl také pravděpodobně důvod, proč sem Nick zavítal znovu. Byl totiž dokonale hříšně nevinný. Jeho kudrlinky mu padali do tváře, když tancoval a natřásal boky v úzkých růžových kraťáskách. Nick se vlastně divil, proč je má vůbec na sobě, když odhalují v podstatně naprosto všechno. Jeho potetovanou hruď, kterou měl možnost vidět včera, mu zakrýval krátký krajkový crop-top. Vlnil na parketu svým tělem a snad od každého, kdo se mihl kolem schytal plácnutí po zadku. V tomhle podniku nebyl nikdo, kdo by neznal jeho jméno. Každý, kdo sem poprvé přišel, se na něj šel zeptat. Neví se, čím to bylo. Ten kluk byl prostě něčím speciální. Měl dokonalé hubené tělo, ale zase ne moc. Jeho ženské boky se Nickovi líbili více, než by měli. Jeho slaďoučká stehna a dlouhé nohy vás donutili cítit se tvrdými, i když jste ho zahlédli jen z dálky.

One Shots-Larry- (Louis tops)Kde žijí příběhy. Začni objevovat