two psychopaths but one knive

1.2K 20 7
                                    

Popis: Harry a Louis se seznámí v přísně střeženém objektu, kde oba sedí za stejný trest. Vraždu. Postupně zjišťují, že mají vlastně mnoho společného a vzájemně se doplňují. Kudrnatý miloval bolest, jak na svém těle, tak na ostatních. Modrooký zas miloval vidět krev a křik svých obětí. Když pak společně z vězení uprchnou, stávají se nejhledanějšími zločinci ve všech Spojených Státech a jejich vraždy patří mezi ty nejbrutálnější.  

(Varování: v tomto příběhu se vyskytuje krev, podrobný popis vražd, místa činu, také násilí, kanibalismus, sebepoškozování, psychopatie a další. Čtěte na vlastní riziko a pouze v případě, pokud vás tyto věci nijak nepohoršují a jste si jisti, že příběh opravdu chcete číst.)

"Není to příliš riskantní?" Zeptal se opatrně vyšší, kudrnatý kluk, nebo spíše muž, jenž seděl na sedadle spolujezdce a pozorně sledoval dům před nimi. V ruce si pohrával s ostrým nožem, kterým se snažil dostat zaschlou krev zpod svých upravených a nalakovaných nehtů. Sem tam na nůž zatlačil silněji a na článku prstu se mu začala tvořit kapička krve, avšak mladík vůbec nevypadal, že by mu to vadilo. Snad jakoby si toho ani nevšiml. 

Ten druhý si nad jeho dotazem jen odfrkl a zakroutil hlavou, i když se na něj momentálně kudrnatý nedíval, takže nemohl zaregistrovat jeho odpověď. Dál pokračoval ve seškrábávání zaschlé červené hmoty, která mu poničila nový lak, který si poctivě nanesl včera večer, když se nudil u televize a sledoval již popáté seriál Teorie Velkého Třesku. U toho si pobrukoval  Why'd you only call me when you're high od Arctic Monkeys, která zrovna hrála do ticha, které v autě panovalo. 

Druhý muž, jenž zabíral sedadlo řidiče, poklepával svými prsty o volant, zatímco druhou rukou držel mezi svými prsty cigaretu a kouř vyfukoval stáhnutým okýnkem, jimž do vytopeného auta vpouštěl zimu. Okolo nich již panovala tma a oni, za účelem zůstat nezpozorováni, nechali světla v autě taktéž vypnutá. Nebo za to mohla paranoia kudrnatého, který si hlasitě povzdechl, když krev prostě nešla dolů. Bude muset opět použít ředidlo, které mají v garáži. 

"Poslyš, Zayn psal že pořádá dneska nějakou chlastačku, půjdem?" Otočil se najednou na kudrnatého, jeho hrubý hlas tak narušil ticho, ale přesto sebou kudrnatý ani necukl. Jen zamyšleně otočil nožem v ruce, než se na něj taktéž podíval. 

"Nechci," pokroutil hlavou, "dneska jsme celou dobu na nohou, budu rád když přijdu domů a hodím sebou na postel." Uvedl své důvody, načež si jeho přítel povzdechl. 

"Fajn," odsekl naštvaně a dál se věnoval sledování domu před sebou. 

"Louisi pochop to. Nechci jít ještě po tomhle někam kalit," poukázal špičkou nože na dům, ve kterém byli zhasnutá všechna světla, přestože se v těch okolních svítilo. "Musím se převléct a jít do sprchy, smrdím jako nějaká márnice. Ještě pořád mám na sobě její krev," nůž otočil na svůj hrudník, kde měl několik proužků krve nasáknutých na šedém tričku. Louis si opět povzdechl, ale nakonec kývl. Koneckonců, on na tom byl hůře. Krev té děvky, které se zbavili ani ne před hodinou mu pokrývala celé tričko, a i když bylo černé, páchlo krví a potem. 

"Dobře, dobře," řekl a položil svou ruku na jeho koleno, které promnul, avšak jeho ruka se nezastavila a pokračovala dále, až k jeho rozkroku. 

"Co děláš?" Zeptal se ho mladší, přičemž pozvedl jedno obočí, ale nijak dál neprotestoval. Modrooký se místo odpovědi nad jen nahnul, aby mohl svou rukou ještě více zatlačit na jeho citlivé místo a přitisknout své studené rty, s nádechem cigaret, na ty jeho. Kudrnatý se taktéž prohloubil do polibku, kde se jejich jazyky splétaly dohromady, až vytvářeli souboj plný mokrých slin a vzdechů, které opouštěli jeho ústa. Louis sice stále seděl na svém sedadle, ale jednou rukou držel mladšího za stehno a druhou byl opřený o madlo sedadla, přičemž se nad ním skláněl a tlačil ho hlouběji do drahého potahu auta. Líbal ho, jakoby to mělo být naposledy.

One Shots-Larry- (Louis tops)Where stories live. Discover now