1

5.6K 185 169
                                    

Arkadaşlar bu benim yeni hikayem.Hikayenin konusu diğer hikayelere benzer ola bilir ama yapa bildiğim kadarıyla farkli yapicam

Jimin:

Benim ismim Park Jimin.Daha doğrusu Jeon Jimin.Evet evliydim.Ama evliliyim hayalleri susleyen bir evlilik değildi.Ben 19 yaşındaydım ve 50 yaşında bir bunak ile evlenmistim.Niye mi?

Para...

En önemli şey paraydı benim icin ve bu bunağın parası boldu.Ben küçükken ailem sefalet içinde yasıyordu.Annem ağır hastaydı ve babam annemi hastalığı yüzünden bırakıp parasını sürtüklere yedirmeye başladı.Ben evin tek cocuğuydum.Bu yüzden kendim çalısmak zorunda kalmıştım.Çalıştığım yerden aldığım para annemin masraflarına yetmiyordu.Annemin sağalması ve mutlu olmasi için her şeyi yapardım.

Benim durumumu arkadaşım Baekhyun biliyordu ve bana yardım etmek istiyordu.Beni zaten bu yaşlı Jeon Jisung ile tanıstıran da o olmuştu.Ne kadar bu yaşlı adamın agız kokusunu çeksem de Baekhyuna minnetdarım.Cünkü şimdi annem tedavi aliyor.

Annem evli olduğumu ve evli olduğum adamın yaşlı olduğunu biliyordu.Bu evliliyi hiç desteklememis ve benim okuluma odaklanmam gerektiyini söylemisti.Tabi ben takmamıştım.Eğer o adamla evlenmeseydim olücekti.

Bu evlilik sayesinde ben saygı ve ün elde etmiştim.Artık beni ezen ve bir hic gören insanlar bana saygı göstermeye başlamışlardı.Saygı göstermek zorundalardi.

Ben bu adamın çocuğu hatta torunu yaştaydım.Ama hala onunla onu sevdiyim için evlendiyimi sanıyordu.Jisungun benden büyük 23 yaşında oğlu vardı.Ama hala azgın bir herifti.Bildiyim kadariyla oğlunun adı Jeon Jungkooktu ve şu an Amerikada yaşıyordu.Ama garip bir şekilde hic bir fotoğrafını bulamamistim.

Annesi  doğum yaparken ölmüştü.Jungkook en çok annesini sevdiği için babasının yanında kalmak istememis ve Amerikaya okumaya gitmişti.Onu hiç görmemiştim.Ama babasının benimle evlendiyini duyunca babasıyla büyük bir kavga etmisti.Sanırım cici annesi olduğum gerçeyini kabul etmek istemiyordu.

Başlarda bu yaşlı adamdan iğreniyordum.Hatta ilk seksimizin ardından baya ağlamıştım.Ben ilkimi hic boyle düşünmemiştim.Ama şimdi her şeye alıştım ve hayatla barışığım.Lakin asla icime boşalmasina izin vermiyorum.Bir de karnimda oluşucak çocuğu ile ilgilenemezdim.Boylesi daha iyiydi.Jisung benden bir çocuğu olmasını çok istiyordu ama ben izin vermiyordum.Benim önceliyim çocuk değil de annem olmalıydı.

Umarım yeni hikayemi beğenirsiniz.İyi okumalar.Hoşçakalın.

INFIDELITYWhere stories live. Discover now