A "fogoly"

736 61 10
                                    

-Kurogiri portált most!- hallottam Shigaraki kiabálását.
Ironikus, hogy csak akkor hallok valamit, ha felemelik a hangjukat, amúgy meglepően halkan folyt a beszélgetés.
-Sajnálom, de ezt nem hagyhatom- mondta valaki a hősök közül- A barátotok most alszik egy jót.
-Fa? Ez most komoly?!- röhögött fel Dabi, már láttam lelki szemeim előtt, ahogy tüzet akar gyújtani.
Éles csattanás, ami után még egy halk puffanás is következett.
-Mégis csak hasznát lehet venni egy olyan öregembernek, mint nekem- hallottam meg az idős úr hangját, akivel még Hosu felé utaztam a vonaton- Egy ideig nem fog gondot okozni, kiütöttem.

-Belátod végre Shigaraki, hogy vesztetél? A rendőrség alapos és gyors munkájának köszönhetően egyszere tudtunk lecsapni rátok és a Nomu raktáratokra. Ugyancsak kezdő hiba, hogy elraboltad Bakugo fiút, hogy átállítsd a magad oldalára. Alábecsülted a fiú kitartását és hűségét.
-Ó remek. Most majd All Might előtt is színészkednem kell- sóhajtottam egy nagyot- Megéri ez egyáltalán pár infórmációért?
-All Might! Ennek még nincs vége! Te sem menthetsz meg mindenkit! A világ még sötétbe fog borulni, nem is tudod mekkorába!- fröcsögte a főnök.
-Basszus! Csak ki ne kotyogja, hova raktam a gépem tervrajzait- pánikoltam be magamban- Azzal jól keresztbe tenne mindennek, főleg, hogy nem tudja pontosan mire fogom használni azt a szerkezetet. Márha valaha elkészül.
-Shigaraki Tomura add fel. Ha most megadjátok magatokat a büntetés is enyhébb lesz. Lehet még jobb jövőd.
-Jobb jövő? Komolyan röhögnöm kell! Dögölj meg All Might! Egyáltalán nem vesztettem...sőt még csak most kezdődik az igazi csata.
Olyan hang hallatszódott, mintha egy vízesés mellett lenne a szobám. Shigaraki őrülten kezdett nevetni, ezek szerint All for One pont tökéletesen időzített.
-Nomuk!? De mégis honnan!?- kiáltottak fel a hősök.

Hatalmas kiáltozás és csata hangja szűrődött be, valamint a Nomuk jól ismert hörgése. Ebben a hangzavarban csak néhány szó foszlányt sikerül elkapnom.
-Szuper már megint nem lehet semmit hallani- morgolódtam.
Hatalmas dördüléssel valaki rámcsapta az ajtót. És mivel én annak dőlve hallgatóztam, jól pofán is vágott a fémajtó. Egyből az orromhoz kaptam, remélve, hogy nem tört el.
A szőke hajú barátnőm nyitott be félig visszaváltozva. Becsukta maga mögött az ajtót.
-Minden a terved szerint halad- suttogta Toga, immár újra a saját hangján- Innetől minden rajtad múlik Deku. Mellesleg egész jól áll ha vérzel- azzal a belém nyomot egy injekciós tűnyi altatót.
-Toga, megoldottam volna. Én is jó színész vagyok- mondtam egyre álmosobban.
-Folyton idegeskedtél, szóval spóroltam neked egy kis időt. És így hihetőbb ez az egész fogolyba ejtős történet.
Mondott volna még valamit, de lépések zaja verte fel a folyosót. Toga szájából sár szerű szürkés anyag buggyant elő, ami teljesen beterítette a lányt. Egy másodperccel később, már ott sem volt.
-Fúj! A világ szinte összes képessége az övé és erre pont egy ilyen undorítót választott- szidtam magamban All for One-t.
Ez volt az utolsó gondolatom mielőtt álomba merültem.

Bocsánat, ez ilyen rövidre sikeredett.😅😅😅 De nem hiába rakom ki kettesével a részeket😆😅😂

Személyes megjegyzés: A következő ötletet HKiruna-nál látam, aki szerencsére nem vette sértésnek, hogy én is alkalmazom.😊😁 Számítok rátok olvasóim. Íme az ötlet:

Heti kérdés:
Szerintetek hol fog felébredni Deku?

The Different Way [Villain AU] (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now