Szigorú felügyelet 2

323 32 25
                                    

Kifulladva és átöltözve dőltem le az ágyra. Az ablak nyitva volt a szobát pedig alaposan felmostam, a fehér lepedők, amik eddig a bútorokat takarták, szépen össze voltak hajtogatva az egyik széken.
-Kivagyok!- feküdtem az ágyon szétvetett karokkal- Mondjuk az már kérdés, hogy ez a szoba miért nem volt olyan makulátlanul tiszta, mint a többi- vontam össze a szemöldököm- Na mindegy is, keresek magamnak valami olvasni valót.

Felültem és egy pillanatra csak tágra nyílt szemmel bámultam magam elé. Fehér hajú, zöld szemű, erősen szeplős arcú srác bámult rám vissza, ugyanolyan döbbenten.
-Most látom magam először, így tükörben- röhögtem el magam- Tényleg egész jól áll a fehér- álltam fel, letudva ennyivel az egészet.
Oda sétáltam a könyvespolchoz és nézegetni kezdtem a címeket.
-Hát valaki nagyon odavolt a sötét témájú könyvekért- húztam végig az ujjaimat a borítókon.
A legfelsőbb polcon végre megláttam egy nem olyan nyomasztó témájú olvasmányt, csak adódott egy "iciri-piciri" probléma.
-Természetes, hogy nem érem el- rúgtam bele a szekrénybe, mire valami a fejemre esett- Én és az a hatalmas szerencsém- morogtam a fejemet fogva.

Lehajoltam és felvettem a "könyvet", ami igazából csak egy kemény borítós füzet volt. Felcsaptam az első oldalon, ahol ez a cím fogadott "Szökési útmutató: írta T. Todoroki„
-Ez érdekesnek hangzik. Egyáltalán szabad nekem ebbe beleolvasnom?- motyogtam, miközben visszatelepedtem az ágyra- Ááááá- legyintettem- Ennyi jár nekem, ha már be lettem ide zárva- lapoztam tovább.

"Ha ezt valaki olvassa, akkor én már méghaltam.....valami ilyesmivel szokták kezdeni az ilyen "könyveket", igaz?

Szóval tisztázzuk ha ezt olvasod (bárki is vagy) akkor két dolog lehetséges. Vagy bezártak az én szobámban (ez esetben, légy üdvözőlve és a kedvemért akaszd ki Endevador-t), vagy ténylegesen feldobtam a talpam és..... mondjuk pakolásnál találtad ezt meg, vagy mondjuk erre kevesebb esélyt látok, rád hagytam a naplót. Az első esetben tudok segíteni, hogy ne undd szét az agyad. Én nekem innen csak a Shiketsu iskola "Elit Tagozata" (ugyanannyi az idióta itt is, mint mindenhol máshol, csak itt még el is bízzák magukat a "menő" képességeik miatt) jelentett menekvést.„

-Na jó! Ez tetszik. Remélem leírja honnan szerezhetek egy kis kaját, mert az tuti, hogy nem bírom ki ebédig- fordultam vissza a füzethez.

"Hát először húzd ki az ágy alatti reteszt, ha szerencséd van akkor hagytam ott pár romlatlan édességet. Ha ennél tartalmasabb kajára vágysz akkor tudok ajánlani pár titkos átjárót a konyháig. Most biztos azt gondolod, hogy "Na persze, hiszem ha látom", akkor csak told arrébb az íróasztalt és meglátod kinek van igaza.

-Na hát ezt megéri megnézni- hajtottam be az oldal szélét, előhalásztam a zseblámpát a bőröndből.
Odamentem az asztalhoz, egy nyalókával a számban és óvatosan arrébb toltam.

"A titkos járatok részletes térképét a középső oldalakon találod meg.„

-Itt tényleg van egy járat- világítottam be a lámpával- Rajzolt egy térképet is?! Nem tudom ki ez a T. Todoroki, de asszem el leszek a "Szökési kézikönyvével"- ültem le, hogy még tovább olvashassam.

"Most pedig, mint minden szökésnél, itt is számíthatsz pár bűntársra, akik nem mások, mint a testvéreim (márha még életben vannak). Ők falazni fognak neked, bármilyen nagy bajba is keveredsz, bár Shoto most még csak öt éves, de már ő sem szereti "apát". E miatt most büszke vagyok rá!„

The Different Way [Villain AU] (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now