56

88 9 36
                                    

Yekta'dan

İyi günler değerli okuyucular. Bugün size birbirinden farklı şeyler anlatacağım. Yazacaklarımı unutmadan ve Alkım'ın, Bulut'un ve Çağıl'ın uyurken ne kadar tatlı olduğuna bakmadan yazmaya başlasam iyi olur.

Dinlediğim müziği tekrara alıp yazmaya başlıyorum, isterseniz sizde dinleyebilirsiniz medyaya ekledi yazar annemiz.

İyi okumalar.

Hazar bize Alkım'la ve Koray meselesiyle ilgili bazı haberler verdi, onları sizinle paylaşmalıyım.

Alkım'a çok alışmıştık, sadece biz değil arkadaşlarımız da çok alışmıştı. En azından Alkım'ın kimliğinin gerçek olup olmadığını öğrenmeliydik . Bildiğiniz üzere pofuduğumuz dışında bir bebeğimiz var artık ve Alkım'ın bazı hareketleri aynı Bulut'tu. Bebeğimizi Bulut doğurdu desek yalan olmaz o yüzden.

Hazar yaptığı araştırmalar sonucu; Alkım'ın kimliğinin gerçek olduğunu, hatta baba adı kısmında Yekta Çağıl yazmasına yani ikimizinde isimlerinin olmasına karşın kimlikte tek bir kişi gibi gözükse de, sistemde hem Çağıl hem ben Alkım'ın babası olarak görünüyoruz, tabi pofuduğumuz da annesi olarak görünüyor.

Bunun düzeltilmesi konusunu çok araştırsa da düzeltilemeyeceğini söyledi Hazar. Kim bu kimliği oluşturmuştu, nasıl yapmışlardı hiç bilmesek de Alkım bize geldiği için çok mutluyuz. Bir sorun olmamasını umuyoruz. Şu anki durumda Alkım'dan ayrılmak çok zor olur hepimiz için.

Koray meselesine gelince Yalçın'ı aradığı günden sonra ortalıktan kaybolmuş. Bir daha gören, duyan olmamış. Aslında bu iyi bir şey ama konu Koraysa hiçbir zaman rahatlamamalısınız yoksa boşluğunuzu bulup sizi rahatsız etmeye devam eder. Kısaca Koray ortalıkta olmasada biz dikkatli olmaya devam edeceğiz.

Diğer bir konuya gelirsek pastaneyi nasıl çalıştırmaya devam edeceğimizi, kaç kişi olacağımızı konuşma fırsatını bulduk, konuştuk. Bildiğiniz gibi mutfak kısmı ev mutfağı gibi yani koltuk,masa,... var. O nedenle üçümüzde çalışmaya devam edeceğiz. Bebeğimizde bizimle birlikte pastanede olacak daha doğrusu mutfakta.

Eskisi gibi gün içinde mutfakta olan kişiyi değiştirmek yerine bir gün boyunca serviste ve mutfakta olan kişileri ayarlayacağız ve o şekilde düzenimiz devam edecek ki haftada dört gün açığız zaten.

Şimdi size anlatacağım son konuya gelelim. Bildiğiniz gibi dün Onur Yürüyüşü'ne katılmıştık. Güzel bir gün olmuştu, hem arkadaşlarımızla birlikteydik hemde pofuduğumuz ve Alkım ilk kez Onur Yürüyüşü'ne katılmıştı. Tabi sonunda bebeğimize dolayısıyla bize laf atan bir grup olmuştu. Sonrasında olanları biliyorsunuz, ortalık karışmıştı.

Aklınızda soru olarak kalmış olabilir ama bizim hayat felsefemiz hiçbir durumda iki eşimizi de yalnız bırakmamak olduğundan ve o an pofuduğumuzun ve Alkım'ın sarılmaya ihtiyacı olduğundan kavgaya karışmadım. Bulut'un arkasında iki yandan hem ona hem Alkım'a sarılıp tüm kötülüklerden uzaklaştırmak istedik iki değerlimizi de .

Ki sarılmamızla pofuduğumuzun göz yaşları çabucak duruldu ve Alkım'ın uyuyakalmasıyla arabamıza döndük. Sahi, bebeğimiz o kadar gürültüde nasıl uyuyabilmişti ? Yorgun düştüğünden olmalı, belki de ilk kez arabayla yola çıkmıştır bilemiyorum.

Kısa bir süre için olsa da üzülmüştü nefeslerim. O yüzden bir süpriz yaptım onlara. Gece yatmadan güzel bir sipariş verdim ve sabah biz kahvaltımızı yaparken siparişim geldi. Üç meleğimde mutlu olmuştu hediyemle. Hadi size göstereyim hediyeyi.

 Hadi size göstereyim hediyeyi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BİS ~ bxbxb Where stories live. Discover now