18 ✘

4.1K 421 283
                                    




Taehyung uyuyamıyordu. Gece geç bir saatte aniden uyanmıştı ve bir daha da gözüne uyku girmemişti.

Başını sağa doğru çevirip sessizce uyuyan Jungkook'a baktı. Dudakları hafif aralıktı ve usulca nefes alıp veriyordu. Bir başyapıt gibi görünüyordu.

Taehyung kendini çok tuhaf hissediyordu. Daha dün gece su altındaydı, bir balık kuyruğu vardı ve pembe Haliptylon yatağında uzanıyordu.

Şimdi ise tamamen bir insan bedenindeydi. Farklı bir ortamdaydı. Karanlık ve her tarafı Jungkook gibi kokan odanın içinde, Jungkook'un yatağında, Jungkook'un yanında yatıyordu. Düşündüğü şeylerle kalbi hızla atmaya başlarken tekrar yanındaki bedene döndü. Bu olanlar gerçek miydi?

Ellerinden biri göğsünün üstüne giderken deli gibi atan kalbini avucunun içinde hissetti. Ayağa kalkmak istiyordu ama bunu başarabileceğinden pek emin değildi. Uyuyamıyordu ve gün aydınlanana kadar öylece bekleyemezdi.

Ellerini yatağa sabitleyerek bedenini öne doğru ittirdi. Başını yataktan kaldırabilmişti ama vücudu ona çok ağır geliyordu. Su altındaki gibi değildi.

Dirsekleriyle yataktan destek alıp oturur konuma geldi. Oturmayı yeni öğrenen bir bebek gibiydi. Bedeni yana doğru devrilecek iken elini yatak başlığına dayayıp bunu engelledi. Taehyung başının döndüğünü hissediyordu.

Karanlık odada bir süre gözlerini gezdirdi. Gördüğü boydan ayna onu gülümsetirken bir an önce ayağa kalkmak ve kendine bakmak istiyordu. Nasıl göründüğünü merak ediyordu, üstelik bu kıyafetlerle de hiç rahat etmiyordu. Alışması uzun sürecek gibiydi.

Ayakları yere değerken bu his ona çok tuhaf gelmişti. Ayaklarını bir süre yumuşak halıya sürttü. Ardından bedenini yataktan kaldırmaya çalıştı. Olmadı. Bir daha denedi. Bedenini taşıyamıyor gibi hissediyordu.
Sıkıntıyla bir nefes verdi. Aynaya bakmayı çok istiyordu.

Aklına gelen fikirle gülümsedi. Dizleriyle oraya kadar gidebileceğini düşündü. Aklına yatan bu fikirle yataktan kalkmak için eğildi. Tam o sırada ellerini nereye koyacağını bilemedi ve sert zemine dizleri üzerine düştü. Çıkan sesle söylenmeden edemedi.

"Ah, Tanrım!"

"Taehyung?"

Jungkook'un sesini duyduğunda halıdaki bakışlarını arka tarafta ona hayretle bakan bedene çevirdi.

"Üzgünüm, uyandırdım."

Jungkook hızla yattığı yataktan kalkıp beyaz saçlının yanına geldi. Kollarından tutup onu yeniden yatağa oturttu.

"Taehyung, gece gece ne yapıyorsun sen?"

Elleriyle Taehyung'un uzun saçlarını kulağının arkasına sıkıştırıp güzel yüzünü ortaya çıkardı. Korkudan kalbi çarpıyordu. Ona bir şey oldu diye çok korkmuştu.

"Ben sadece kendimi görmek istedim." Masumca odanın köşesindeki boy aynasını işaret etti.

Jungkook onun bu haline karşı gülümsemeden edemedi.

"Neden sabahı beklemedin, güzelim?"

Taehyung, Jungkook'un ona söylediği kelime ile gözlerini kırpıştırdı.

Yanakları hafiften ısınırken farkında olmadan saçının bir kısmını parmağına dolayıp oynamaya başladı.

"Şey, uyuyamadım. Çok sıkılıyordum."

Tam o esnada büyükçe esnediğinde Jungkook onun daha ne kadar tatlı olabileceğini düşünüyordu.

"Pekâlâ, seni uyutmamı ister misin?"

Submarine | TaekookWhere stories live. Discover now