BÖLÜM 1

43 15 16
                                    

  MULTİMEDİA ADEN ESENTEPE KUSURA BAKMAYIN ADEN İLE İLYAS 'I KARIŞTIRDIM HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM

HADİ BAKALIM YENİ KİTABIM VE BEN ÇOK HEYCANLIYIM HERKESE İYİ OKUMALAR CANIM OKURLARIM ÖPÜLDÜNÜZ

ADEN 'DEN
Sabah kalktığımda evden tuhaf tuhaf inleme sesleri geliyordu. Ben bugün eve kızda atmadım. Ha jeton şimdi düştü kim olucak babam yine eve kadın atmıştır. Birde bana kızıyor ya. Tellaam. Mutfağa indim kimse yoktu. Ya bari beni düşün şey yapıcak diye bütün hizmetlilere izin vermiş. "Aahhh aahhhhh" diye bir ses yankılandı evin içinde ya arkadaş üst kattan geldi buraya ya. Babamın odasının önüne geldim. Tabiki içeri girmeyeceğim "baba hizmetçiler nerde" babam biraz bekletti ve cevap verdi "bugün izinliler ne oldu ki" "hiç acıktım kimse yoktu. Ha birde filmin sesini biraz kıs olurmu birazdan arkadaş gelicek" "tamam tamam hadi sen alt kata in" "olur" off orta yaş fantazisi gerçekten iğrenç.

Bu evde daha fazla kalamam bu yüzden kızı arıyım.
"Alo bize değil aden otel' e gel tamam mı"
"Peki hadi geliyorum sen merak etme yakışıklı"
Suratına kapattım. Mal ya kendi 26 yaşında 17 yaşında oğlana yani bana asılıyor. Sübyancı sapık nolucak.

*******  *******  *******  ******  *****

TANEM 'DEN DEVAM
Haaağğğğ yeni bir gün yeni bir ev yeni bir okul. Kısacası yeni bir hayat. Hadi hayırlısı. Kapım çaldı. "Giir" annem içeri girdi ve. "Günaydın kızım. Hadi babam bırakıcakmış seni" "olur anne ben giyinip geliyorum" annem çıkınca gardrabumun karşısına geçtim. Ne gitsem ne-giy-seeeem. Hakkat ne giyinen ben. İlk gün bugün biraz süslenirsem birşey olmaz yani. Ehehhehe. Siyah kot şort ve kırmızı bir omuzlarını açıkta bırakan bir t-short. Makyaj yapmayacağım. Dudaklarını nemlendirdim. Saçlarım uzun ve düz olduğu için açık bıraktım. Ve evvet hazırım. Hemen aşşağı indim. Ağzıma birkaç tane zeytin attım ve beyaz balenciga 'larımı giydim. Ve ve dışarı çıktım "hadi baba biraz hızlı olurmusun lütfen" "tamam tamam hadi bin."

"Eee heycanlımısın. Yeni okulun için"
"Yani ama öyle fazla değil. Ha birde babacım senin beni bırakmama gerek yok. Ben öğrendim yolu" "olur o zama bugün kendin gelirsin" "evet hadi görüşürüz ummaahhh birde diğer yanaktan ummaahhh. Hadi görüşürüz" "görüşürüz kendine iyi bak kavga etme" "off peki baba"

Offf nerde bu müdürün odası ya.
"Selam güzel kız sen yeni öğrencisin  değilmi" "evet ama bir daha baba yaklaşma ve sakın dokunmaya kalkışma. Yoksa olacakları sen düşün" "sakın ol güzelim tamam istersen Ben sana müdürün odasını göstereyim" başımla onayladı ve peşinden gittim o çıktı ben de içeri girdim müdür "gel kızım oturşöyle" oturdum ve "ben sınıfımı öğrenecektimde efendim" "11/A" "teşekkür ederim" dedim ve sınıfımı aramaya başladım.

Ohh sonunda buldum kapıyı tıklattım ve içeri girdim. Allahım ve cennetini düştüm ya. Kendini topla. Hoca konuştu "Kendini tanıtırmısın kızım" dedi ve sıcak ve içten bir şekilde gülümsedi ben de aynı şekilde gülümseyip "ben Tanem. Tanem hancı 17 yaşındayım. Kendimle alakalı konuşmayı pek sevmem" dedim ve bir kızın yanına oturdum iyi bir kıza benziyordu. Bana elini uzattı ve "merhaba ben hezrin. Hezrin gencer istersen arkadaş olabiliriz" kanım kaynadı bu kıza o çok içten bir şekilde gülümsedim ve "bende tanem tabiki olabiliriz" dedim ve elini sıktım. Dersin ortalarında kapı çaldı ve lanet olsun yine geldi başımın belası ya of ilyas ya off kendini tanıtmaya başladı "ben ilyas. İlyas önder. Buraya gelme amacım tanem. Tanem 'e dokunan olursa keserim hesabını" of sinirlerim bozuldu yine hocadan izin aldım "hocam izninizle lavlaboya gidebilirmiyim" "olur" "ilyas sende sakın bana yaklaşma ne olacağını biliyorsun sakın!" "tamam güzel sevgilim" sevgilim 'e baskı yaparak. Günah benden gitti. Bir tane erkekliğine tekme attım sırtına dirseğimle vurdum ve "ben sana bana yaklaşma dedim dimi şimdi Bir daha çıkma karşıma!" yerde iki büklüm yatıyordu herkes gülüyordu bazı erkekler 'ovv aahh' gibi şeyler söylüyordu yereden kalktı ve bir sıraya oturdu bende sınıftan çıktım.

ILK BÖLÜM HAYIRLI UĞURLU OLSUN HADİ DİĞER BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK UZERE ÖPÜLDÜNÜZ CANIM OKURLARIM

gece prensiWhere stories live. Discover now