BÖLÜM 4

23 14 3
                                    

SAVAŞ 'IN HAZIRLADIĞI ALBÜM

HERKESE İYİ OKUMALAR CANIM OKURLARIM ÖPÜLDÜNÜZ

SAVAŞ 'TAN
Şimdi ne diyecektim geçtım karşısına ben neden böyle birşey yaptım. Oysa beni hala seviyor sanmıştım. Tanem ve aden sınıfa çıktılar. Neyse şunun şurasında kaç gün kalıcam ki sonuçta. Kendi sıfıma gittim. Bunlarla işim bitmedi. En başta ilyas ile. Aslında tanem 'e beş yıl önceyi hatırlatmak güzel olur.

Ve evvet albüm hazır -multide var bebişlolarım- albümü kimse görmeden tanem 'in sırasının altına koydum birde not. Ehehe bu iş böyle yapılır bebeğim.

TANEM'DEN DEVAM
Savaş 'a eski günleri hatırlatmak istedim. İstedim ki hatırlayıp pişman olsun. O yaşta olmamıza rağmen çok güzel bir ilişkimiz vardı nasıl desem ben onun evine giderdim o bize gelirdi akşamlar beraber dışarıda gezerdik. El ele offff.

Bana bir defter almıştı mor ve simli bir defter. Hep onu çiziyorum o deftere defteri onun sırasının altına koydum birde not bıraktım
'geçmiş bir toz gibidir üflersin gider. Sende sadece ufak bir toz tanesi 'sin üfledim gittin' hemen sınıftan çıktım ve zil çaldı. Sınıfıma girdim.

Dersin başlarında Hezrin beni dürttü. Başımı ona çevirdim.
"Ne oldu çikilatam"
"Birisi sana albüm yapmış ve sıranın altına koymuş. Bebeğim. Bende şimdi buldum"
"Ver bakayım. Bir göz atayım şuna"
Hepsinde savaş ve benim anılarım savaş bunları hala saklıyormuydu birde not vardı. Kısa kısa sözler yazmış aklı sıra romantik. Geri zekalı mal.
'müzik ruhun gıdasıdır. Sen benim ilk ve son şarkım.
Kolun omzumda olmasa da kokun burnumda.
Tek isteğim en güzel hayalim sensin tanem.
Savaş 'ın tanem 'i
Bütün anılar ruhumda sende ;))'

Sinirlerim bozuldu resmen lanet olsun offff. Derin bir nefes aldım kafamı kaldırdığımda bize bakan bir adet berk hoca. Sıçtım. Hoca
"Ooo tanem hanım. Hezrin hanım. Kim göndermiş aşk mektubunuzu"
Ben
"Hocam aşk mektubu falan değil beş yıl önce ölen bir arkadaş tekrar yaşamaya çalışmış ama olmamış"
Hoca anlamadı ve
"Tanem 'cim ve hezrin 'cim benimle gelirmisiniz" hocayı başımızda onayladık. Tam çıkacakken aden.
"Hocam eğer tanem üzülürse bende üzülürüm. Ve ben üzülürsem pek iyi şeyler olmaz biliyorsun değilmi" dedi çok soğuk bir şekilde
"Merak etme adencim ben öğrencileri mi üzmem" dedi bıkkın bir sesle ve dışarı çıktık.
"Kızlar bir sorun mu var aden mi sıkıştırıyor ben sizin öğretmeninizim söyleyebilirsiniz bana"
Ben
"Hocam aden sıkıştırmıyor aksine bizi koruyor. Uyardığınız için teşekkür ed-" içerden bir kükreme gelince lafım bölündü. Aden 'ın sesiydi bu "savaaaaaaş s*ktim bakanı laaan". İçerden aden çıktı çok sinirliydi. Çenesini kasmaktan derisi yırtılacak resmen yüzümü elleri arasına aldı ve.
"Tanem o şerefsiz birşey yaptımı sana. O, o resimler ne zaman çekildi. Yoksa halamı seviyorsun onu. Bunu yapma bunu bana yapmaaa" gözleri doldu ona sıkıca sarıldım ve
"Hayır ben onu sevmiyorum. O resimler beş yıl önce çekildi. Ben onu sevmiyorum Anladınmı ondan nefret ediyoruuum" diye haykırdım aden gözlerime baktı ve
"Tanem ben sanırım sana aşık oluyorum. Beni kalbime kabul edermisin"
"Sen benim gerçek ve son nefesim. Dilimden düşmeyen melodim. Koklamaya kıyamadığım adamsın. Kalbimin bütün kapıları açık sana. Yeterki sen gel"bir anda dudaklarımda bir ıslaklık ve baskı hissettim birisi içine çekiyordu dudaklarımı Ama öyle sert öpüyorki dudağım kopacak gibi oldu. Ona karşılık verdim. Bizim kattaki hocalar öğrenciler herkes bakıyordu. Bir anda alkış tufanı koptu ilyas bile sanırım anladı bizden birşey olmayacağını alkış eşliğinde "aden enişte üzme tanem 'i olurmu" aden 'in güldüğünü hissediyorum. Savaş bize öyle bir bakıyorduki nefessiz kaldığımı belirtmek için hafifçe aden 'in dudaklarını ısırdım.
Aden
"Heeey artık son yengeniz tanem ve sonsuza dek öyle kalıcak"
Bende
"Kızlaaar ilk ve son enişteniz adeeen."
Aden
"Çikolata 'mı yedin. Tadı çok güzelmiş. Senin kadar olmasa da"
"Sende çilekli dondurma yemişsin. Ben sana birşey dedimmi aşk olsun"
Dediğimde herkes güldü. Aden beni kucağına aldı ve kulağıma.
"Lıtfen bana buz tutma. Ben sana gelirken atıyorum buzlarını. Sende şu şefkatini göstersen bana olmazmı"
Bende aynı şekilde kulağına yaklaştım ve.
"Sen benim istesem söndüreceğim ama söndürmeye kıyamadığım kör ateş 'imsin. Ben seni gözlerimde saklamak istedim. Senin nefesine saklanmak. Aşkı da kaybolmak istedim. Bu ateş o buzları ertti artık eski ben geldim"
"Hoş geldin bende senin sevgilin"
Ikimizde kahkaha attık.

BIRAZ ERKEN GELİŞTİ OLAYLAR AMA OLSUN BENCE DEĞDİ UMARIM HOŞUNUZA GİTMİŞTİR ÖPÜLDÜNÜZ CANIM OKURLARIM😘😘

gece prensiOnde histórias criam vida. Descubra agora