BÖLÜM 3

23 14 2
                                    


MULTİMEDİA TANEM 'İN GİYDİKLER

HERKESE İYİ OKUMALAR CANIM OKURLARIM ÖPÜLDÜNÜZ

TANEM 'DEN DEVAM
Aden denen çocuktan nefret ediyorum. Bana acımı hatırlattı. Bunu hiçkimse bilmiyor. Ve ben size içimi dökmek istiyorum. Evet.
Ben daha 5. Sınıftayım okulun ikinci dönemi sınıf değiştirdim ve 'c' şubesine geçtim en sevdiğim arkadaşım o sınıftaydı ismi ise leyla. İşte bunların sınıfında bir çocuk vardı hoşlanmaya başladım zamanla aşık oldum. Çocuk her gün bir kıza asılıyordu. Sonra 7. Sınıfın birinci dönemi aşkımı itiraf ettim. Kabul etti ve benle çıktı birgün en leyla ile el ele tutuşuyordu. Arkadaş oldukları için birşey dememdim leyla benim savaş 'ı ne kadar çok sevdiğimi biliyordu. Birşey olsa o beni teselli ederdi hep bir gün yine beden dersinde sınıfa çıktım kapıda durdum içerde leyla ile savaş öpüşüyordu gözyaşlarım boşaldı benim bir kere bile elimi tutmadı. Ona söylemedim ertesi gün matematik sınavı vardı sınavda önünde oturan erkek bir çocuk vardı benden silgi istedi verdim yanlışlıkla elimi tuttu sonra özür dileyip önüne döndü teneffüste savaş çocuğu dövdü ve bana bağırarak bir tokat attı ışte ne
Savaş öldü. Bende leyla ile yediği haltı gördüğümü söyledim yanımda leylayı kolundan tuttu ve leylanın dudaklarına yapıştı ben ağlıyorum sessizce ağlıyordum sadece. Savaş öldü dudaklarını yavaşça ondan çekti ve bana döndü.
"Seni seveceğimimu sandın geri zekalı şey. Ben seni ne yapayım ki hiç bir işime yaramazsın. Sadece tatlış hanım hanımcık. Bir oyuncak bebeksin' son cümleyi bastırarak söyledi suratına bir tokat attım ve sınıftan çıktım. Sonra okuldan hem ağlıyordum hemde koşuyordun eve doğru telefonunda ise. Bedo- gerekmi var çalıyordu sonunda eve geldim evde kimse yoktu annem ve babam işteyfi odama çıktım. Dolabında savaş 'ın bir tişörtü ve parfümü vardı iki gün önce bunlar yaşanmadan sahte bir aşkın içindeyken bize gelmişti. Dans egzersizleri yapmıştık terlemişti tişörtünü çıkarttı ve burda unutmuştu. Hala onun kokusu vardı sımsıkı sarıldım tişörte parfümüde sıktım. Kokusunu içine çeke çeke ağladım. Çünkü onu çok seviyordum. Bana vurdu ve ihanet etti. Artık savaş öldü. Neyse bu konuyu kapatalım artık üstümü giyindim. Yani bu okulun kuralları gevşekti sivil giyiniyor herkes. -multide var aşklarım- convers lerimi giydim ve çıktım. Yine aynı şarkı bedo- gerek mi var. Kulaklığımı taktım ve yavaş yavaş yürüyerek okula geldim. Ama birşey eksik. Tişört ama artık hiçbir zaman yanımda olmayacak. Ve ben kalpsiz bir buz 'um bunu unutma tanem sen bir buz 'sun. Sevdiklerine ise güneş. Bütün kızlar imrenerek erkekler ise her zamanki gibi yiyecekmiş gibi bakıyorlar. Ama bu sefer farklı birşey var. Herkes birşey konuşuyor. Ne oluyor bunlara. İlyas yanıma geldi ve çok ciddi idi. Buz gibi baktım ona.
"Tanem sana birşey söyleyeceğim ama ağlama olurmu hep dik dur sana dikv durmak yakışıyor"
"Olur söyle"
"Sa-savaş bu okula geldi ve seni arıyor. Heryerde arıyor seni. Sana birşey söylemek istiyormuş"
Sol tarafım yanıyor bütün tüğlerum diken diken oldu. Bir anda.
"Savaaaaaş. Geberticem seniiiiiiiğğğ"
Diye çığlık attım herkes bana bakıyordu. Ve savaş geldi çok yakışıklı olmuştu bana yaklaştı ve buz tutan yüzüme ama ateş saçan gözlerime baktı ve Bana sarıldı. Onu bütün gücümle gittim ve yere yapıştı.
"Sen ne hakla bana sarılırsın! Ben senin ne işine yaratacağım! Yine 'nden geldin sen beş yıl önce öldün!!" bağırarak söyledim ve Bütün okul yan okuldakiler dahil buraya bakıyordu. Savaş p*ç smile yaptı kalktı ve.
"Ooo cici kız. Sen neden böyle oldun hani 7. Sınıfta bana aşıktım çok seviyordum. Tişörtümü hala saklıyormusun soğuk sevdiceğim"
Gözlerim doldu. Ama ağlamıyacağım kulağına eğildim ve sessizce
"Savaş sen öldün ve çok çirkindir seni umursamıyorum" bozuldu ama geri eski haline döndü bağırarak
"Heey kızlar bu duygusuz adamı öpmek isteyen sıraya girdim. Nasıl olsa onun içi. Bir zevk".
Kızlar 'dır a ya girmeye başladı. Savaş bana yaklaş tam beni öpüyordu birisi yumrukla ona vurdu. Aden. Aden deli gibi vuruyordu savaş 'a aden 'i kaldırdım Savaş.
"Papatyam unuttunmu beni yeni birimi buldun"
"Bana Bir daha papatyam deme!! Seni gebertirim! Duydummu beni!! Gebertiriiiiim"
Aden
"Lan p*ç kurusu önce kızı üz sonra papatyam de gebertirim lan seni o kızı üzemezsin. Yoksa ben seni bir üzerim. Ama değmezsinv
"Aaaa sevgilim ne diyor bu hem bak gözünden yaş aktı gel işletim sevdiceğim"
"Savaş sen benim gözümden de gönlümdende o damla gibi aktın gittin ve bir daha gelmeyeceksin!"
Savaş burnundan soluyarak.
"Leylaya ne oldu biliyor musun! Neden senle sevgiliyle onu öptüm biliyor musun! Neden o çocuğu dövdüm biliyor musun! Peki sana neden vurdum bunuda biliyor musun! Neden sana öyle söyledim! Ben bizim hikayemizi çok seviyordum sezon finline girdik artık çıkma vakti!!"
"Vakit makit yak! Sen ben ve geçmiş öldü anladınmı"
Sınıfa girdim aden de geldi herkes olanları konuşuyordu

DİĞER BÖLÜMDE GÖRÜEK ÜZERE AZICIK HEYECAN OLSUN DİYE BURDA BİTİRDİM BÖLÜMÜ 😜😜 GÖRÜEK ÜZERE CANIM OKURLARIM ÖPÜLDÜNÜZ

gece prensiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora