BÖLÜM 2

25 15 2
                                    


MULTİMEDİA İLYAS ÖNDER

İYİ OKUMALAR CANIM OKURLARIM ÖPÜLDÜNÜZ

TANEM 'DEN DEVAM
Sonunda öğle arası ya geri zekalı bu çocuk. Ben size olanları anlatayım. Bu salak ilyas ders boyu bana not yazdı. En sonda. 'off be tanem bir akşam bize gel eylenelim ilkin olayım senin ne Dersin' benim devreler yandı ders hala sabahki bayan hocaya idi bende 'kes sesini sapık. Sesin o aletini keser götüne sokarım duydunmu beni gebertirim lan seni şerefsiz' salağın birtanesi bizi ispiyonladı "tanem ve ilyas yanıma gelirmisiniz" dedi ve notu aldı okudu ve "ilyas çabuk müdürün odasına. Tanem afferim kızım. İyi yapmışsın" dedi ve sırtını sıvazladı ben sırama ilyas müdürün odasına oh oldu onada.

ADEN 'DEN

Acaba bugün bizimkiler ne yaptı. Of yarın yine okul var. Saat kaç yaa. Bu gün sınırlarımı aştım. Dün saat 04.30 'da yattım ve sabah 07.30 'da kalktım. Ve şu anda saat 05.00 kaç saattir üç saatlik uyku ile duruyorum. Fark ettim de dersten kaçmasam matematik profösörü olurdum. Ahahahaha.
Kimse bilmesin
Nerde olduğumu
Sorarlarsa öldü dersini
Böyle gelmişiz bu böylede gider
Kafam senden bile güzel.
Kim arıyor lan. Ha okan.
"Alo abi sana çok güzel bir haberi. Var"
"Ne haberiymiş bu şöyle bakalım kaldığım"
"Okula öyle bir kız geldiki senin sınıfa. Afet afet tam şenlik"
"Yok ya bıraktım ben o işleri"
"Peki o zaman öyle olsun bay bay"
"Bay bay"
Valla mal bu çocuk ya neyse.

Ilılk bir düş insanı rahatlatıyor.
Gri dar bir kot pantolon turkuaz bir swet t-short bu iş böyle yapılır. Yani kızları 'da anlıyorum benim gibi bir efsaneye aşık olmamak.

Direk ferrari 'ne bindim. Ne yani babamın kaçtane holding 'i var bilmiyormusunuz okuluda benim için aldı. Çok seviyorum arabamı kırmızı bir ferrari okula girift atarak girdim herkes bana bakıyordu. Hatta bazı kızlar ağızlarının suyunu akıta anıta baktığı için kurmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü bu çok itici ve iğrenç. Arabadan indim ve kızlara göz kırptım. Mal kızın bir tanesi bana bakayım derken ayaklarımın önüne düştü. Normalde dalga geçirdim. Ama ben bugün değiştim. Sırıttım ve kalkmasına yardım etmek maksadıyla. Elimi uzattım alımı tuttu kalktı ve dudaklarına yapıştı ilk kez bir kıza karşılık vermedim. Herkes bize odaklanmıştı. Kızı kendimden ayırmak için ittim ve yere düştü.
"Ben seni birkez kaldırdım ama sen beni öptün ve seni düşürdüm. Ve bir daha asla kaldırmayacağım" Herkes 'oooo' luyorlardı bende "film bitti gidebilirsiniz." dedim herkes açıldı ve aralarından sınıfa çıktım.

Sınıfta çok güzel bir kız vardı sanırım bu kız o kız sırama oturdum ve kızı iyice süzdüm. Ders boyu defterine dikkatlice birşey çiziyordu. Defterde böyle mor ve dinli birşeydi. Teneffüs zili çaldı. Merak ettiğim için sırasına gittim. Çantasında bir erkek tişörtü vardı başta şaşırdım sonra bir erkek yüzü çizdiğini gördüm. Sanırım kızımız aşık beni fark edince kafasını kaldırdı ve benim gibi soğuk bir şekilde "ne oldu yine ilyas 'ın bir numarasımı yoksa. Ona söyle bıraksın peşimi artık üç yıldır tiksindirdi kendisinden" onun gibi soğuk bir şekilde "ilyas kim bilmiyorum. Ve artık bu erkek tişörtü sende kalmayacak. Aaa yoksa sevdiceğinimi çiziyordun cık cık cık yazık çokmu özledim onu" kız elimden tişörtü almaya çalıştı ve "eğer o tişörtü başına birşey gelirse seni öldürüm Anladınmı o beni bütün varlığım." gözlerinden ateş fışkırıyordu Ben bile korktum ve "sakın ol güzel kız eğer benimle gelirsen sana tişörtü veririm" biraz düşündü ve eski buz halini aldı ve "nereye ve ne zaman" gözündeki ateş hala kor bir şekilde yanmaya devam ediyordu "bizim eve ve şimdi" ne dedim ben böyle kelimeler benden habersiz dans ediyor ağızımda "merak etme yemem seni sadece bir gün bizim evde benimle. Emin ol senin yerinde olmak isteyen çok kız var ve bu benim ilk isteğim" "bana istesemde dokunamazsın zaten. Ve evet o tişörtü almak için herşeyi yaparım" sırıttı ve eşyalarımızı aldım herkes bize bakıyordu. Müdürün odasına gittik ve "bugün ikimizide yok yazmayacaksın. Bir terslik olursa eşyalarını toplamaya başka keltoş" dedim ve önüne para attım ve odadan çıkıp ferrarime bindik. Yolda merakımdan bir soru sordum "bu tişört çizdiğim adam ve ilyas kim!" "birincisi ilyas bana takıntılı bir çocuk 9. Sınıfın ilk gününden beri takip ediyor burada buldu manat zaten. İkincisi çizdiğim adam öldü benim için öldü. Üçüncüsü kendim hakkında konuşmam ve o bir hiçin kanıtı" dedi belli etmeseler gözleri doldu ilk kez bir kızla bu kadar konuştum. Ben bile ne yaptığımı anlayamıyorum.

Direk odama çıktık hizmetçiler 'eve kız atmış baksana' gibi şeyler söylüyordu durdum ve yanlarına gittim "bu evde kimse beni sordulayamaz ve siz bu evde bir v insan bile değilsiniz ne bol yersen dışarda ye şimdi s*ktir git kovuldun" dedim ve kızın yanına gittim ne yapıcaz biz. Neden çağırdım ben bu kızı anlamıyorum anlayamıyorum. Odama girdiğimde iki kişilik yatağının bir köşe s öne oturmuş öylece oturuyordu karşısındaki koltuğa oturdum. İkimizde birbirimize biz suratlar ve ateşli gözlerle bakıyorduk konuşan a ya başladı
"Beni neden çağırdım buraya ver tişörtü gideyim"
"Bugün beni biraz eğlendir çok sıkıldım sonra veririm tişörtünü"
"Tişörtü veriyormysun vermuyirmusun."
"Tabikide hayır neden bu çirkin tişört ben sana yenisini daha güzellerini alırım hem bu çok eski"
"Yarasına eski ama çok açılıyor ve o artık senin olsun ben beş yıldır kokluyorum ama yerini tutmuyor at gitsin o da beni attı a n a ben aramadın ve kaş yırt parçala kurtul"
Gözleri doldu. Var bunun bir kuyruk yarası ama buluruz.
"Peki adın ne"
"Tanem hancı sen gereksiz"
"Aden esentepe kolejin sahibiyim papatyaya benzeyen kız"
Gözleri iyice doldu ve çığlık atmaya başladı
"Bana bir daha papatya sene ben papatya değilim papatya savaş 'ın kalbinde öldü Anladınmı öldüüüğğğ"
Bağırarak ağlamaya başladı sürekli 'papatya savaş 'ın kalbinde öldü' diye bağırıyordu. İdamdan çıktı ve aşşağı indibe Bende peşinden indim arkasını döndü buz tutmuş yüzü ateşli gözleri ile baktı kısık sesle "o tişörtü yak ve bana bir daha papatya sene ne dersen de papatya sene" yanına gittim yanağına küçük bir buse kondurdum ve "olur orkide güzeli" ben neden bu kıza yavşıyorum.

UMARIM HOŞUNUZA GİTMİŞTİR ÖPÜLDÜNÜZ CANIM OKURLARIM

gece prensiWhere stories live. Discover now