1. Sallantı'

180 71 60
                                    

Neredeyse 3 bin okunma sayısı alan bu kitabimin 6 bölümünü hesap şifresini unuttuğum için tekrar buradan yayınlıyorum yeni bölümleri de yazıp atıcağım destek çıkanlar teşekkür ederim....💫 (Bire bir yazdım ve Küçük hataları da düzelttim okumuş olsanız votelerseniz mutlu olurum..💙
---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

Başladığınız tarih~💦

Seda ile dün izlediğimiz vampirlerle ilgili olan filmi konuşuyorduk.
Gerçekten çok etkilemiştim gerçi etkilenmediğim bir vampir filmi yoktu ne yapayım çok yakın geliyorlardı bana ilginçlerdi. biliyorum garip olduğumı düşünen ilk kişi değilsiniz!.

"Ne filmdi ama ya değil mi hele de o kızı ısırıp öldürmesi." Dedim Seda hem korkmuş hem de beğenmemişti arkadaşım diye demiyorum ama zevksizin ta kendisi!

"Yok ya korkudan altıma edecektim kanka ayrıca o kadar güzel değildi ama sen ciddi ciddi izliyordun." Güldüm.

Direk aklıma gelen soruyu sordum yok dese kendime hakaret sayacak kadar inanıyordum "Sence vampirler gerçekten var mı?" Diye sordum.

"Saçmalama Elisa onlar sadece uydurmaca." Dedi gözlerimi devirdim.

Zil çaldı ve sınıflarımıza çıktık.

Demir'den(vampir)

Onu çok beğeniyordum uzun siyah saçları yeşil gözleri ve hafif çilleri ile çok güzel bir kızdı. Ama bu sadece geçici bir beğeniydi yani bu ona olan nefretimi asla azaltmıyordu.almam gereken bir intikamım vardı tabi her şeyin bir zamanı var.

Onu uzun süredir arıyordum ve bulmuştum tamamen benim yetkim altındaydı bana emanet edilmişti.(!)
Bundan oldukça memnundum. bugün bu işi bitiricektim. Bu aptal okul da işim daha kolay olacaktı.

Vampirler hakkında konuşuyorlardı. Elisa inanıyordu hemde körü körüne arasında ki bağ onu buna itiyordu. Acaba okullarına biraz sonra vampirlerin basacağını bilselerdi ne yaparlardı. Sırıtmaya başladım.
Onu canını çok fena acıtacaktım. Her şeyin bedelini ödetecektim. Diğer vampirleri çağırdım ve beklemeye başladım.

***

Elisa'dan devam...

Fizik dersinin bitmesine saniyeleri sayıyordum çünkü cidden çok sıkıcıydı. Keşke bir şeyler olsa da ders bitseydi. Birden okul feci bir şekilde sallanmaya başladı ahh keşke başka bir şey dileseymişim.!  Sıralar farklı yerlere savruluyordu.

Herkes çığlık atıp bağırıyordu bende çok korkuyordum bağırmak ve çığlık atmak istiyordum. Ama sesim çıkmıyordu boğazımda bir yumruk varmış gibi nefes dahi alamıyordum. Bir güç...bir güç beni sanki eziyordu.!

Aniden sallantı durdu. Herkes birbirine bakmaya başladı. Noluyordu böyle sonrasına ise kulak zarını patlatacak bir Çığlık sesi geldi bu..bu bir insan çığlığı gibi değildi kafamı çevirdiğimde gözleri kocaman bir insan olmadığı çok belli olan sırıtması ile uzun köpek dişleri belli olan birini gördüm ve anlamsız bir baş dönmesi sonrası karanlık...

VAmPirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin