4.kaçış'

62 31 2
                                    


Uzun bir süredir bakışıyorduk ve ben bu durumdan artık çok sıkılmıştım.(!)

Ayağa kalktım.

"Hey nereye!" Dedi sarı saçlı olan-kız-

"Lavaboya gideceğim yasak mı?!" Dedim belki orada kaçabilecek bir çıkış bulurdum çünkü bunların niyeti belli ki iyi değildı hı benimki de laf kan emen yaratıklardı bunlar niyetleri nasıl iyi olsun!

"Tamam." Dedi usulca "üst katta sağdan ikinci kapı." Bunlardan korkuyordum ama ondan korktuğum kadar değildi. Onu sadece görmek bile yetiyordu.

Bacaklarım beni taşıyabilecek gibi değildi ama kurtulmanın verdiği azimle merdivenleri hızlıca çıktım.

Lavaboya girdiğim an bir pencere aradım.

Ah evet bir pencere vardı küçüktü ama zayıf ufak tefek olmanın avantajını kullanacaktım.

Klozetin üstüne çıktım. Ve pencereyi tutmaya çalıştım. Hadi hadi Elisa yaparsın! Parmak uçlarıma çıktım tam tutacaktım kapı açıldı.

"Elisa dur düşeceksin!." Dediği an dikkatim dağıldı tam düşecektim ki ani bir hızla gelip beni tuttu vampirlerin çok hızlı davrandıklarını biliyordum. Demek doğruymuş. Neyse işe yaramıştı. Nede olsa!

Çok yakışıklıydı yüzüne baktığımda ilk dikkatimi çeken hiç bir yerde görmediğim o ton daki mavi gözleriydi. Heyy seni yaratık bu kadar yakışıklılık bir vampire göre fazla değil miydi?! Keşke insan olsaydın ya da farkı şekillerde karşılaşsaydık çünkü ben zaten vampirlerin varlığına hep inanırdım. Neler düşünüyordum böyle.

Beni yere indirdi diğerleri de gelmişti. Yine sarı saçlı olan kız "iyi misin" dedi ve bana doğru yaklaştı. Hızla ve korkuyla geri çekildim ağlamaya başladım. Kurtulamamıştım ve bana ne yapacaklarını bilmiyordum.!

Bana acır bir şekilde baktı "Sana her şeyi anlatacağız ama önce dinlenmelisin. Ve lütfen kaçmaya çalışma.

Göz yaşlarımı sildim onları geçip ilerlemeye başladım ama direk yere çakıldım o kadar yorgundum ki gözlerimi kapatsam daha da açmayacak gibiydim. Yavaş yavaş kapanıyordu gözlerim..

O beni kucağına aldı ve yatağa yavaşca  indirdi

"Ona çok üzülüyorum." Dedi mavi gözlü. Benden kastediyor olmalıydı.

"Evet şuan üzülesi ve acınası bir halde ama bunlar geçici biliyorsun o hepimizden güçlü olacak."

Yatmadan önce hayal meyal duyduğum son cümlelerdi bunlar belkide sadece bir hayaldi ki öyle olmasını umuyordum ben...ben vampir olmazdım.!

***

VAmPirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin