Bölüm 26

65 9 0
                                    


Eve geldiğimde çok bitkindim her şey üst üste geliyordu. Leo'ya baktım hasta gibi bir hali vardı. Eski neşesi kalmamıştı uzun zamandır. Sabahta aynı yerde yatıyordu korkak hareketleri vardı. Yemeden içmeden kesilmişti. Veterineri herhangi bir sorunu olmadığını söylüyordu. Hayvanlar bizim enerjimizden etkileniyordu sanırım. Benim enerjimde onu oldukça kötü etkiliyordu. Geceleri kâbuslarım devam ediyordu. Uyku uyuyamıyor uyanık olduğum çoğu zamanda beni izleyen küçük kız çocuğunu görüyordum.

Zeynep'e ne olduğunu hala bilmiyordum o çocuğu gerçekten çok seviyordum. Bir gün dayanamayıp her şeyi Onur'a anlattım. Beni yargılamadan dinledi. O çocuğun ne olduğunu düşündüğümü sordu. Cevabı gerçekten bilmiyordum. Beni yargılamamasınaysa gerçekten sevinmiştim.

Neler denemedik ki kız çocuğu hala evdeydi ve artık dayanılmaz boyuta ulaşmıştı. Korkunç şeyler yaşıyordum. Bir korku filminde görsem bakamayacağım, gözlerimi kapatacağım şeyleri hayatımda görüyordum.

Onur elinden geldikçe bana destek olmaya çalışıyor her yolu deniyordu. Kaan'dansa asla ses çıkmıyor bir yerlerde hayatını yaşıyordu. Geçenlerde mahkeme kâğıdı gelmişti. Kaan tehditlerini yerine getirerek bana boşanma davası açmıştı. Avukat ya da başka bir şeyle uğraşacak vaktim olmadığı için Kaan'ın bunu yapmasına memnun oluyordum. Artık bu haberi Onura verme zamanı gelmişti. Onur duyduğunda çok şaşırdı ve sebebinin kendisi olup olmadığını sordu. Cevap vermedim. Kaan'la hiç bir şey yolunda gitmiyordu ama Onur'a karşı olan duygularım olmasaydı Kaan'dan ayrılmak beni kahrederdi. Şu an kiminle olduğunu merak ediyordum. Biz evliyken birçok âşıkları olmuştu ama hiçbir kadınla bu kadar uzun süre ilişkisi olmamıştı. Umarım benden uzak bir hayatta bende bulamadığı ne varsa o kadında bulurdu. Yaşamam gereken şeyler vardı ve bunları yaşadım. Bana parayla satın alamayacağım tecrübeler kazandırdı çok şey öğrendim ondan. 

SES (RAFLARDA)Where stories live. Discover now