Egyedül

776 38 5
                                    

Camilla Aida Potter, azaz Lupin, vagy inkább Olsen egy másik világban gyászolt. Tudta, hogy James halott. Tudta, hogy nem sikerült feltámasztania. Nem sikerült visszajutnia a varázsvilágba. James és Lily halottak, Harry a másik nagynénjénél raboskodik, Remus azt hiszi, egyedül maradt, Sirius pedig magát hibáztatja az egészért. Azóta már eltelt tizenkét év, de Camilla még mindig gyászolt. Képes volt varázsolni abban a másik varázslatmentes világban, lediplomázott és most tizenkét év elteltével egy gimnáziumban angoltanár. Azt kívánta, bárcsak visszamehetne, hogy találkozzon az unokaöccsével, de belátta, hogy nem tud visszatérni. 

A buszmegálló felé sétált. Táskájában benne volt az összes Harry Potter könyv, mivel kölcsönadta őket az egyik tanítványának nyárra, mert ilyen kiadásban már nincsenek. Persze a hátizsákon alkalmazott tértágító és könnyítő bűbájt is, hogy könnyebben elférjen benne és ne kelljen cipekednie. Szóval a busz felé sétált, amikor egy autó felszaladt a járdára és elütötte a lányt, de az eltűnt. Akár hoppanálhatott is, de nem úgy történt. Semmivé vált, átkerült egy másik világba. 

Camilla Aida Potter, avagy Lupin kalandjai újra elkezdődtek. 

Az első, amit hallott az egyenletes zakatolás. Nem értette, hogyan került egy vonatra. Kinyitotta szemeit és felállva egy kupét vesz észre. Négyen ültek benne, egy fekete, kócos hajú, villámsebhelyes, zöld szemű fiú, egy barna, göndör hajú lány, a másik fiú pedig vörös hajú és szeplős. Az ablak mellett egy megviselt kinézetű férfi aludt, bár fiatal, barna hajába ősz szálak keverednek, arca tele van sebhelyekkel. Az ajtó előtt álló nő azonnal felimeri a négy utazó személyt és a földre roskadva zokogni kezdett. Fejét térdére hajtja, egyik kezével a földön lévő hátizsákot szorongatja. Úgy ül a Roxfort Expressz folyosóján, sírva. Ha sikerült volna feltámasztania Jamest és Lilyt, Harry velük nő fel, Siriust tisztázzák, Remus pedig nem lenne egyedül. De még van esélye rá, hogy adjon Harrynek néhány szép évet, mielőtt még szembe kell néznie Voldemorttal. Még egyszer nem ronthatja el.

Újraírja a kedvenc történetét.

Utazás egy másik VilágbaWhere stories live. Discover now