1.fejezet

804 44 3
                                    

Naruto

-Narutooo! Ne, kérlek! Megöleted magad ha oda mész!

-Nem mindegy az? Úgy sincs miért élnem.

-Naruto!~jött egy mély határozott de mégis ismerős hang.

-De úgy sincs senkim Sensei! Nem hiányoznék senkinek! Mindig is egyedül voltam! Eddig sem érdekeltem senkit! ~ Sakurára néztem egy mérges arccal ~-arra meg nincs szükségem hogy valaki azt hazudja hogy szeret!

-Naruto.. én csak..

-Semmi csak  Sakura-chan.

-Akkor élj a húgod miatt!

-Kakashi sensei! Magából sem néztem volna ki, hogy hazudjon. Mindenkit félre ismertem ezek szerint... ~ áltam lehajtott fejjel.

-Nem hazudok Naruto! ~ förmedt rám a szürke hajú.~ - Van egy ikertestvéred.

-Csak tudnám ha lenne!

-Naruto hallgass meg, ez hosszú történet. És ha nem fogsz hinni nekem akkor oda mész ahova akarsz. Megegyeztünk?

-Legyen.~adtam be a derekam, de biztos hogy hazudik, tudnom kéne ha lenne egy húgom nem igaz? Leültünk a fa alá és belekezdett a történetbe.

-A terhesség alatt az orvosok folyamatosan vizsgálták Kushina-samat  a Kyuubi miatt. Úgy volt, hogy csak egy fiút vár. Viszont amikor a szülésre került a sor és megszült téged a negyedik leakarta zárni a pecsétet azonban az orvos hirtelen rá kiáltott...

~visszaemlékezés~

-Neee! Ne zárja vissza!

-Mégis miért ne?

-Úton van a második.

-Mi? Beszéljen világosabban!

-A második baba Minato!~kiabálta a feleség.

-Hogy lehet ez? ~fordult a hokage az orvoshoz.

-Attól tartok a második babának elvolt nyomva a csakrája így nem éreztem őt csak a fiút. Már látom a fejét!~kiabált fel hirtelen az idős hölgy

-É.. Értem. Tarts ki még egy kicsit drágám.

-Lány, gyönyörű kislány. ~adta oda az orvos az ápolónőnek, akinek Narutot is, hogy a szőke férfi letudja zárni a pecsétet, de ekkor meglátott egy maszkos fickót miközben robbanó pecsétet helyezett el a pólyákon. Megfogta az újszülötteket és elteleportál a házukba, majd óvatosan az ágyra helyezte őket. Pár percel később az anyjukat is oda fektette melléjük. Ahogy végignézett a családján tudta, hogy nem engedheti, hogy az ő hibájából a szeretett faluját és családját lemészárólja a démon, csak mert ő nem volt képes időben lezárni a pecsétet,így magára vette hokage jelzésű köpenyét, majd a kyuubi közelébe teleportált. Kezdett kimerülni a harc során ugyanis túl erős volt a rókadémon, de ekkor láncok kötötték meg a szörnyet. Meglátta, hogy ez csak kedvese, aki jött megmentésére, de a figyelme egy kissé elterelődött és  a szülők csak annyit vettek észre, hogy a csecsemők felé tart a róka, nem bántotta a kicsiket ugyanis a szülők feláldozták magukat. És utolsó lehelletükből elzárták a szörnyet.

Hatake Kakashi X Minori(befejezett) Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon