2.3

8K 397 94
                                    

Şebnem Ferah - Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar
Teoman & İrem Candar - Duş

Bölümle ilgili alıntılar, spoiler instagram da grytanox adlı hesabında bulabilirsiniz.

instagram: grytanox
twitter: grytanox

Twitter da #kapı2356 etiketiyle kendinizi belli edebilirsiniz!

Oy vermeyi ve bol bol yorum yapmayı unutmayın, lütfen.

Oy vermeyi ve bol bol yorum yapmayı unutmayın, lütfen

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

***

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

***

3 gün sonra

Günler, saatler hatta dakikalar geçiyordu. Zamanı geldiğinde sevdiklerimizden ayrılmak zorunda kalıyorduk. Hayat sanki sevdiklerimizi elimizden almaya yemin etmişti. Ben Arsen Gizay, her ne kadar Resul Arseven'i sevmesem de onun için hem üzülmüş aynı zamanda sevinmiştim. Çünkü artık kaybettikleri kızının yanındaydı ve mutlu olduğuna emindim. Bunları neden düşündüğüme gelirsek, Aran'ın gönderdiği çiçeklerden sonra ki, günün gecesi yanına gittiğimde kötü haberi almıştık. Gülşah Demiralp hayatını kaybetmişti. Son zamanlarda hastalığının etkilerinin nüksetmesi sonucu onu kaybetmiştik. Aran darmadağındı. Sevdikleri hep onu yalnız bırakmıştı, ben de dahil. Aradan geçen üç gün boyunca onunla birlikteydim. Cenazeden sonra Aran onun evine gitmek istediğini söylemişti ve şu an Gülşah babaannenin evinde kalıyorduk. Aran evin içinde adeta bir ruh gibi geziniyordu. Uyumuyor ve yemek yemiyordu. Buraya geldiğimizden beri şöminenin karşısındaki koltuğa oturup duvardaki fotoğrafa bakıyordu. Babaannesi, dedesi ve onun birlikte çektirdikleri fotoğraftı. Onun yanına giderek koltuğa oturdum. Elimdeki tabağı sehpanın üstüne koyup ona döndüm.

KAPI 23:56Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin