4.

22 0 0
                                    

Vzala sis své oblíbené černé roztrhané černé džíny s vysokým pasem, krátké bílé tričko s názvem oblíbené kapely a černou koženou bundu. Ještě jsi se na sebe jednou podívala do zrcadla a přemýšlela, jestli jsi se neměla namalovat. Nakonec se rozhodneš zůstat jen u řasenky a vyrazíš na smluvené místo. Top už tam na tebe čeká ve svém klasickém šedém roláku, slabém červeném kabátě a jak jinak než se slunečními brýlemi. Prohlédne si tě od paty až k hlavě a usměje se.

Dorazíte do parku kde už bylo natažené obří plátno a spousta obřích sedacích pytlů. Do jednoho si sednete a tebe to automaticky sklouzává k němu. Po pátém neúspěšném pokusu se dostat dál od něj to vzdáš a opřeš se o něj.

Šlo o maraton pěti filmů a to Zrodila se hvězda, Divergence, Deadpool, Nedotknutelní a Bohemian Rhapsody. Po každém přišla dvaceti minutová přestávka během kterých jste každý film s Topem kritizovali.

Po třetím filmu, což bylo kolem osmé hodiny, se Top zvedl a někam odešel. Upřímně, nechápu že vůbec hýbal rukou když jsi mu na ní celou dobu ležela... Šel všimla sis jak se zastavil u nějaké mladé ženy a zamračila se.
,, To chce jako abych žárlila?! Tsss, to se mu ale nepovede! "
Říkáš si sama sobě, ale vlastně se mu to dařilo poměrně dobře. Pak se na tebe otočil a vrátil se i se dvěma porcemi obří Quesadilli. Trochu jsi se nad sebou zastyděla nad tvými pochybami o něm.

Když filmy skončili, vyprovodil tě až k domu. Přede dveřmi jsi se s ním rozloučila a chtěla jít dovnitř, ale on tě chytil za ruku a pevně objal. Nakonec ti dal malou pusu na čelo a odešel jako nejšťastnější člověk na světě.

TOP (BigBang) imaginesWhere stories live. Discover now