6.

16 0 0
                                    

Už týden s Topem nemluvíš. Ne proto, že bys na něj byla naštvaná kvůli té puse, ale kvůli sobě. V hlavě máš neskutečný zmatek a nevíš co si počít. Už je ti jasné že ho nedokážeš vnímat čistě jen jako kamaráda, ale... Chceš jít do vztahu? Tvé myšlenky u horké čokolády a komediálního filmu ze kterého jsi stejně nevnímala ani vteřinu, tě vytrhl telefon. Byla to tvá nejlepší kamarádka že školy, se kterou ses už nejméně rok neviděla. No a tak nějak se z ní vyklubala ona holka se kterou měl Daesung rande. Svět je fakt malé místo.
,, Díky bohu že jsi to zvedla! "
Vyjekla a tobě div nepraskli bubínky.
,, Co je?"
Zeptáš se jí trochu otráveně.
,, Choi je v nemocnici! "
Nezmůžeš se na slovo. Jen tupě zítráš do stěny a v hlavě se ti promítají stovky těch nejhorších možných scénářů.
,, Prý to byla autonehoda..."
Řekne ti už klidnějším tónem.
,, Hej, jsi tam? Haló? "
,, Kde přesně je."
Zeptáš se tiše, protože máš strach aby tě nezradil hlas. Řekne ti přesnou adresu a ty aniž by ses zdržovala zavěšením vyrazíš rychle z domu. Venku prší jak z konve, ale ty se i přes to ženeš jen ve svých legínách a tílku rovnou do blízkého špitálu.

Na recepci na tebe koukají trochu divně, ale jakmile se zeptáš na to co potřebuješ vypadají zcela chápavě.

Ženeš se chodbou jak neřízená střela když v tom ho uvidíš. Jde akorát proti tobě a až na pár škrábanců a modřinu pod okem vypadá v pohodě. Je značně šokovaný a ty to nevydržíš. Rozbrečíš se jako malá holka štěstím, že je v pořádku. Přiběhne k tobě, ale nechá ti osobní prostor, protože si není úplně jistý jak jej vnímáš. K jeho překvapení ho sevřeš v obětí.
,, Tohle mi už nikdy nedělej, jasný? Nikdy! "
Bolí ho celé tělo, ale v tu chvíli šlo vše stranou a objal tě nazpět.

TOP (BigBang) imaginesWhere stories live. Discover now