•27•

704 70 6
                                    

Nem tudna egyszer kedvesebb lenni hozzàm Hyunjin? Legalább egyszer, de komolyan, ha nem lenne ilyen bunkó, talán újra baràtok lehetnénk.
Jesszusom, miken gondolkozom? Hagyjuk is, inkàbb eszek valamit, aztàn alszok megint.

Egyszerű melegszendvics mellett döntök
Kajàlás utàn elpakolok magam utàn, felmegyek a szobàmba, ahol ismét Hyunjin rontja a levegőt, de próbàlom ignoràlni. A fülesemet előszedve nézek magamnak valami zenét, elmerülök a vilàgàban, emellett keresek egy kényelmes pózt a fotelben majd jàtszani kezdek.

Hyunjin konkrétan csak létezik mellettem, mióta bent vagyok hozzàm sem szólt, bár ez a legkevésbé sem zavar.

Miutàn meguntam a zenehallgatàst, folytatni kezdtem a Hotel Del Luna-t, mert nagyon rég néztem màr. Egyszerűen imàdok sorozatot nèzni, elvonja a figyelmemet és teljesen beleélem magam a szituációkba. Sorozatozás közepette írtak nekem, Seungmin volt az. Általában nem vàlaszolok ilyenkor senkinek sem, ez kivételes alkalom ismét.

kim_sm
Szia, ne haragudj, hogy csak most írok neked
Hàt.. Nem tudom hova tenni amit írtàl
Élőben elmondom a vèleményem de ahhoz talàlkoznunk kell
Két-három órára ràérek, holnaputàn, ha az neked megfelel

han_js
Rendben
Imádlak te idióta qwq
Nekem megfelel, majd hívj fel,
ennyi a kérésem hozzàd

Seungmin hiába idegel ki néha, nagyon jól esik, hogy itt van nekem. Segít ha gàz van, próbàl időt szànni ràm amikor elfoglalt, sosem bàntott meg még komolyabban, még sorolhatnàm. Megbecsülöm, hogy itt van nekem, mert az ilyen emberek, mint ő, nagyon ritkàk.

Reggel nagyon koràn kelek fel, èrdekeset àlmodtam.
Elfogadtam ez a modellkedést, nagyon jól jöttem ki belőle. Igazi àlom életem lett, bár az a része még mindig nem tiszta, hogy miért voltam Hyunjinnal àllandóan, miért hordtuk a közös ,,legjobb baràtok örökre" karkötőt, plusz tovàbbi hat ember nevetését pedig miért hallottam.

Lehet, hogy tényleg átkéne gondolnom ezt a modellkedés próbàt? Nem vagyok fotogén, de tényleg. Hány óràn àt kéne engem fotózni, hogy maximum 10 kèp, ami vàllalható lenne bàrhová?
Egész napunk elmenne rá, ebbem biztos vagyok.

A gondolkozàsomat Hyunjin nevetése zavarja meg, nem tudom min szórakozik màr megint ilyen jól. Próbàlok nem köcsög lenni hozzá, ezért a lehető legnormàlisabb hangnemben megkérdezem, hogy mi ilyen szórakoztató számára.

- Vágod az a mèmet, hogy i am gay, ugye? - alig bírja megàllni, hogy ne röhögjön tovàbb - Egy trend alakult ki, a lényege az, hogy bevágjàk ezt a pàr mondatot, majd táncolnak rá - még mindig nagyon jól szórakozik a videón, majd leülök mellé - Gyere, nézdd meg te is! - Hyunjin teljesen úgy viselkedik velem, mintha nem is utàlna.
Érdekesen indul ez a napom, Hyunjin kedves velem, az àlmomra azt hittem hogy a valósàg... Mi kell még ide?

(Sziasztok! Picit visszatértem, bár mostanság nagyon nem teljesítek jól. Ennek ellenére remélem szeretitek ezt a könyvet, s ez a rész nem lett egy botrány. Szép napot nektek!)

UTÁLAT || Hyunsung Where stories live. Discover now