•30•

597 57 1
                                    

- Jisung, tudom hogy nemrég elküldtelek a rákba, de kérlek, beszélj velem.

- Miért kéne? - forgattam meg szemeimet - Gyors legyél, nem érek rá veled foglalkozni.

- Lenne egy tévés rappverseny, száz főtől indulna. Nincs kedved csatlakozni?

- Hàt, nem tudom..-Ez egy nehèz döntés, mert vannak nàlam sokkal jobbak, tehetségesebbek. Miért pont én érnék el jó helyezést?

- Kérlek, azért gondoldd még àt. Hallottalak màr énekelni és ha már ilyen jó az énekhangod, akkor a rapped se lehet rossz - Nem értem, Hyunjin egyszer egy pöcs velem, aztán meg kedves. Elmezavarodott idióta..Bàr, amit mondott azt lehet, hogy tènyleg àt kéne gondolnom. Nem vagyok tehetséges, de egy próbàt megérne.

- Hyunjin - sóhajtok nagyokat - Mesélsz a versenyről picit?

- Persze. Igazàból július elsején kezdődne, és száz napig eltartana. Tudom, hogy érettségink lesz még télen, de szerintem egy hónap kihagyàs az semmi. Stréber vagyok és helyes is, szóval ha annyira félnèl hogy jaj megbuksz, akkor tudsz tőlem segítséget kapni - mutatott egy bíztató mosolyt, wow, mi történik Hyunjinnal? - Az első és második hónapban harminc ember esne ki, utàna pedig harminc megint és a top tíz pedig párbajoznak egymással. Jelenleg ennyit tudok, meg hogy A Han folyóhoz közel lévő épületben fogják megtartani az eseményt. Nincs sok időd gyakorolni, egy hét és kezdődik a verseny. Holnapra döntsdd el, hogy mi legyen, hogy jelentkezel-e, vagy sem.

UTÁLAT || Hyunsung Where stories live. Discover now