Het begin

433 19 11
                                    

(Joy)

"Joyce Mila Wilkinson hier komen" roept mijn moeder.
Pfff dat word weer wat. Als ze zo gaat roepen zal ik wel weer wat gedaan hebben.
Anders zou ze nooit mijn hele naam gebruiken.
Ik loop rustig naar beneden en bedenk me wat ik gedaan kan hebben.

"Uh ja mam wat is er?"

"Wat is dit" mijn moeder houd een velletje in haar handen van school
Shit dat is mijn derde cijferlijst. Die had ik toch weggegooid dacht ik er nog bij.

"Uhm ik weet niet mam is dat mijn cijferlijst?" Vraag ik onschuldig.

Mijn moeder zucht en zegt "waarom Joy? Waarom moet ik het van je broer krijgen en niet van jou?"

Ik kijk om me heen of ik Thom kan zien maar die is er natuurlijk niet meer. Rotzak denk ik. Nu moet ik zien te lijmen wat er te lijmen valt.

Mijn moeder is boos en ik krijg huisarrest voor een week. Omdat mijn cijfers, nou hoe zal ik het zeggen, niet echt hoog zijn. Hoogste is een 8 en dat is voor tekenen en verder alles onder de 6.

Normaal heb ik goede cijfers maar de laatste periode heb ik een beetje verpest. Boeiend ik sta gemiddeld wel goed. En als ik mijn examen gewoon haal dan is het goed.

Er kwam een nieuw meisje in de klas en dat werd mijn vriendin. Isa heet ze en is net verhuisd vanuit Arnhem.

Leuke spontane meid stiekem roken en soms drinken en wat mijn moeder dan zou zeggen. Niet goed voor mij. Ze zou haar een losbol noemen met een slechte invloed. Ik daarentegen vind haar gewoon geweldig. Mijn beste vriendin. Alles kan ik haar vertellen. Nou bijna alles dan. Haar moeder is ook al zo anders. Ze mag ook veel meer van haar moeder. Als ze wilt spijbelen dan meld haar moeder haar wel ziek en voor mij ook. Dus afgelopen tijd zijn we wat vaker ziek geweest zeg maar.
Als mijn moeder dat zou weten dan had ik een groot probleem.

Isa heeft een jonge moeder haar moeder is 32 jaar. Ze was een tienermoeder toen ze Isa kreeg. Isa zelf zegt dat ze er niet aan moet denken. Maar misschien dat daarom haar moeder meer vriendin is en meedoet met Isa omdat ze zelf nog zo jong is.

Heel slecht eigenlijk maar ik heb me nog niet eens voorgesteld.

Hoi, hoi, hallo! ik ben Joyce maar word Joy genoemd. Heb twee broers en één zus. Roy,Thom en Lana. Mijn zus is 22 en woont in Italië met haar mate en twee kinderen op het BluePack. Mijn broer Roy is 25 en heeft nog geen mate. Mijn andere broer Thom is 17 en lang leve de vrijgezel zegt hij. Ik ben 15 jaar en bijna 16, en zit in de vierde van middelbare school.
School vind ik wel leuk maar laatste tijd niet. Misschien wist je het nog niet of raadde je het al maar wij zijn weerwolven. Iets wat ik heerlijk vind als ik het bos in ga maar eigenlijk niet echt wilt zijn.

Mijn ouders waren de Beta van de Alpha van ons oude pack. Maar toen er oorlog uitbrak 2 jaar geleden en de Alpha familie vermoord werd zijn we verhuist naar de  mensenwereld in Gelderland in Garderen. Wel zonder mijn vader omdat hij helaas werd vermoord tijdens de oorlog.
Ons oude pack was de Rope Pack. Helaas niemand meer over denk ik. Dat maakt mij een Roque geloof ik.
Mijn wolf kreeg ik met mijn 12e dat was zo eng, alles deed pijn en mijn ouders maar klappen toen ik wolf werd. Mijn Wolf heet Linn en ze is sterk aanwezig. Lekker eigenwijs net als ik. Ze wilt graag haar mate vinden. En ja dat kan als ik 16 word. Maar daar is dus het puntje dat ik niet wil dat ik weerwolf ben.

Ik haat jongens. Ze zijn zo stom. De jongens op school zijn zo kinderachtig of van die opgeschoten mannetjes die denken dat alle meisjes ze leuk vinden. *kots* *kots*
Van mijn moeder begreep ik dat soms het heel lang kan duren voor je je mate gevonden heb. Bij Lana duurde het tot haar 19e en Roy heeft haar nog niet eens gevonden. Ik hoop dat het bij mij langer duurt.

Als ik dit jaar haal dan ben ik klaar met middelbare en mag verder studeren. Ik ga dan naar een grafische school. Mijn moeder hoopt eigenlijk dat ik mijn mate snel vind zodat ze over mij geen zorgen meer hoeft te maken. Pffffff Tuurlijk hoor.

Nog een paar weken en dan is het vakantie. Van mijn moeder mag ik als ik slaag met Isa en haar ouders voor 3 weken mee op vakantie. Ze hebben een stacaravan in de Ardennen in België. Wij gaan ernaast in een tent en veel lol trappen. Ze weet een hoop cafeetjes en heeft er vrienden gemaakt afgelopen jaren.

Dat ik nu huisarrest heb. Ach dan kan ik maar alvast gaan leren.

Dit is mijn eerste hoofdstuk nou ja intro. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden. De andere hoofdstukken probeer ik wat langer te maken.

Who are youDonde viven las historias. Descúbrelo ahora