December

268 13 3
                                    

4 maanden verder

(Joy)

Vandaag is het begin kerstvakantie en heb al paar maanden school opzitten.

Met de herfstvakantie 1 week ben ik gewoon hier gebleven, omdat ik genoeg huiswerk had en moest werken. Nu heb ik 3 weken vrij genomen van de Mc. Zodat ik bij mijn familie kan zijn en nog een week na mijn vakantie heb voor school.

Het is best veel huiswerk maar ook leuk. Heb niet veel vrienden gemaakt maar wel eentje en Marco heet hij.

Hele lieve gespierde jongen met zwart haar en echt een lekker ding en een echte knuffelbeer.

Je raad het misschien al, hij is ook al bezet.

Nee niet mijn vriendje maar wel die van Ralph en hij is ook leuk. Blond en net zo lief maar wel minder gespierd.

Marco zit bij mij in de klas en is net als ik een Roque. Zijn mate is dus Ralph en die is 21 jaar oud, Marco is trouwens 18. Hij wilde graag webdesigner worden en is daarom deze opleiding gestart.

Hierna willen ze kijken of ze bij een roedel kunnen aansluiten en hij daar zijn werk van kan maken. Marco is op school mijn beste vriend geworden. Alles kan ik tegen hem zeggen.

Ik heb hem ook verteld over mijn mooie bruine wolf en dat ik bang ben dat ik het verziekt heb door om te draaien.

Ralph en Marco denken dat als hij hetzelfde voelt hij wel zal wachten. Alleen voel ik me nog steeds rot. Ik ben de afgelopen maanden toch iets afgevallen. Ik dacht door drukte op school maar volgens Ralph kan het ook liefdesverdriet zijn.

Vanmiddag word ik opgehaald en ik dacht eerst door mijn moeder of broer. Alleen heeft Roy gisteren gebeld en zei dat de Gammadochter mij kwam halen, Sarah heet ze.

Hij had het druk met Alpha zaken. Hij kon niet weg. Rodaina en hij zijn nu Alpha en Luna van de pack sinds vorige maand. Ik zat toen precies in mijn toetsweken. Ik beloofde dus twee weken met de kerst te komen.
Vandaag dus.

Eindelijk kan ik weer mezelf veranderen als we in de roedel aankomen. Ik wil zo graag mijn poten strekken. Dat is al zo lang geleden.

Het spijt me Linn dat ik niet meer naar het bos geweest ben. Ik had het zo druk en hoorde zulke rare verhalen over Kralingse bos. Ik durfde niet meer.

Het is oké ik begrijp het wel.

Sarah zou ongeveer rond lunch aankomen als het meezit. Dat is en zou nu ongeveer zijn, daarom wacht ik wel met eten.

Er is nog één opdracht die ik af moet maken in de vakantie. Laat dat nu toevallig de opdracht zijn die ik afgelopen zomer heb gemaakt. Die mooie bruine wolf met pikzwarte ogen.

Dus voor mij hoef ik niks af te maken. Maar toch neem ik hem mee. Er zijn altijd verbeterpunten. Ik denk dat ik er nog een bos achter wil tekenen.

*pingping*

Ik loop naar de intercom en neem op en zeg

"hallo"

Op het beeldschermpje zie ik een meisje voor de deur beneden staan.

"Hallo ik ben Sarah en kwam je ophalen"

"Ik doe de deur open, kom maar naar boven"

Ik loop alvast naar de deur en zet die op een kier. Dan loop ik naar mijn slaapkamer en doe mijn tekening in een map in mijn rugzak.
Als ik dat gedaan heb hoor ik iemand hallo roepen in deur opening voor ze verder loopt.

Who are youWhere stories live. Discover now