6 (1/2)

2K 289 61
                                    

Altı.

A-Yuan'ın ateşi çıktı. Olanların hiçbirini hatırlıyor gibi görünmüyor. Bu durumun gizli bir lütuf¹ olup olmadığını bilmiyorum. Senin, Xian-gege'sının, hakkında hiçbir şey hatırlamıyor. Geçmişi hakkında hiçbir şey hatırlamıyor. Bu Tanrı'nın bir lütfu mu, Wei Ying?

Eskiden olduğu gibi cıvıl cıvıl değil artık, diğerleriyle kaynaşmak istemiyor veya diğerlerinin ona dokunmasına izin vermiyor. Tanıdık geldi mi? Yemin ederim onu bu hale getirecek hiçbir şey yapmadım. Bulut Kovuğu'nun arkasındaki dağlarda çok sayıda tavşan bulunuyor. Bu yüzden onu sık sık oraya, çok seviyor gibi göründüğün o küçük yaratıklara, götürüyorum. A-Yuan onları çok seviyor. Etrafı tavşanlarla çevrilince daha iyi hissettiğini fark ettim. Ayrıca tavşanların yediğini de yiyor. Havuç.

Gusu Lan'ın kurallarına alışması uzun sürmedi. A-Yuan çok akıllı bir çocuk. Üstelik okuma, yazma, kılıç kullanma ve müzik becerilerinde yaşıtlarını cebinden çıkartır. Özellikle guqin çalmayı seviyor, benim gibi. Bir kez daha söylüyorum, yemin ederim onu bu hale ben getirmedim.

A-Yuan kısa bir süre önce dizimde uyuyakaldı. Çok hızlı büyüyor ve bana bir sürü soru soruyor. Konuşkan, senin gibi. Kitap okuyordum; ayracımı nereden aldığımı sordu, güzel olduğunu söyledi. Ayraçtan çok daha güzel birinden aldım, dedim. Ona gerçeği söylemem çok utanmazca olmaz mıydı? Kitap ayracı -ayracım- senin...

Senin Baifeng Dağı'nda yakana taktığın şakayık çiçeği.

--------
1: Burada kullanılan kalıp öncesi kötü olan ama iyi şekilde sonuçlanan olaylar için kullanılıyor. Bizdeki 'her şerrin içinde bir hayır vardır' sözü gibi düşünebilirsiniz.

Dear Wei Ying, [Türkçe]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora