<1> SAKURA

757 13 8
                                    

Not: bu hikaye acemi bir hikayedir. Mantık hataları vs olabilir.

"Hadi kalk Sakura"
"Emhyemnklonv"
"Ne?"
"Zepynohjkl"
"Kızım ne diyon anlamıyom yorganı çekte konuş"
"Off 30 dakika dahaa"
"Oha Berçem. Millet 5 dakika der,sen çıktın yarım saate"
"E napıyim ben doğruyu söylüyom"
"Hadi kalk kalk"
"Of aman bee kalktım"
Her ne kadar kalkmak istemesemde kalktım. Pofuduk terliklerimi giydim. Keşke yeni moda pofuduk terlik ve pijama olsa. Valla herkes çok beğenirdi. Odamdan çıkıp banyoya gittim. Evet odamda banyo yok. Ve bu bence normal. Sıradan bir apartmanda sıradan bir ev. Yüzümü yıkayıp mutfağa girdim. Dolaptan Vanilya'nın maması çıkarıp kabına koydum. Dünden kalma suyunu değiştirdim. Bu ara Vanilya benim kedim. Kahvaltı yapıp evden çıktım. Koşarak otobüs durağına gittim. Neyseki tam zamanında gitmişim ki gittiğim gibi otobüs geldi.
Bu arada şunuda söylemeliyim;
Ablam:Banu
Kardeşim:Bersu
Ablama Sümbül Bersu'ya da Lavanta diyoruz. Komik olabilir ama şu yüzden;
Rahmetli ananem ablama Sümbül kokulum,Bersu'ya da Lavanta kokulum derdi. E tabi onlara öyle diyosa banada birşey diyordu. Kiraz çiçeği. Evet kiraz çiçeği yani SAKURA. Bu yüzden kardeşlerim bana ya Kiraz yada Sakura diye seslenir. Adlarımızıda kullanırız ama sıklıkla bunları deriz. Bunları neden söylüyoruz bilmiyorum ama hoşumuza gidiyor. Belkide ananemden bize kalan bu hatırayı hâla yaşatmak istiyoruzdur.

Yarın pijama partisi yapıcaz. Herkes birkaç arkadaşını çağırıcakti bende Işıl,Berra,Yasemin'i çağırdım onlar benim tek dostumdu. Aslında dosttan da öte kardeştik biz. Öyle güçlü bir ilişkimiz vardı.

Okulun önünde buluşup hemen yandaki markete girip çekirdek ve kola  alıp Nilantem (okulun yakınlarındaki bir park) parkına gittik ve çimenlere oturduk.
"Ee nabersiniz?"
"İyi senden?"
"İyi işte yarın geliyonuz dimi?"
"Kesin"
"Elbette"
"Yes"
"Ohh iyi"
"Kanka annenler ne zaman gelicek? Hayır yaz oldu ya"
"Gelmiycekler galiba."
"Nasıl?"
"Yani bu yaz gelmiycekler. Eylül de gelceklermiş"

Annemler işlerinden dolayı sürekli ülke yada en azından şehir değiştiyorlardı. Bu yüzden bu da bizim için çok zor oluyordu. Nerdeyse hiç arkadaşımız yoktu. Tam alışmışken yada arkadaş edinmişken hoop başka bir yere gidiyorduk. Bu yüzden bizde burda kalmaya karar verdik.

"Kızlar karneleri alıp çıkalım hiç müdürü dinleyecek kafam yok"
"Aynen"
"Olur"
"Oki"

Karneleri alıp çıktık herkes evine gitmişti. Bende çıkış saatinden önce çıktığım için vaktim vardı. Ama başım çatlıyodu bu yüzden hızlıca eve gittim.
Eve gelir gelmez kendimi yatağa attım Uyuyakalmışım. Uyandığımda saat 2 falandı ablam 1 saate gelirdi. Üstümü değiştirip koşuya çıktım. Bir saat koşup eve döndüm. Terlemiştim hızlıca soğuk bir duş alıp giyindim. Biraz Vanilya'yla oynayıp çikolata kutumdan çikolata alıp televizyondan dizi açtım. Çikolata bitince de ablam geldi zaten...

YAZ AŞKI {𝑡𝑎𝑚𝑎𝑚𝑙𝑎𝑛𝑑𝚤}Where stories live. Discover now