16.Bölüm "Patlayan Şeker"

31.6K 2.4K 563
                                    

📍Hoş geldiniiiiiiizzzzzzzz

Yine geç kalan bir beğğnnnn...

Neyse sağlık olsun buluştuk ksldldld Bu bölümün yazımına Kırıkkale'de başlandı, Ankara'da devam edildi ve Ordu'da sonlandırıldı mxlslxşsşdşd

O yüzden de bayaa baya sarkmalar oldu.

Neyss beklemeyelim keyifli okumalaaarr... ❤️

 ❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


********
16.Bölüm

********

"Ya yumurtamız bitmiş." Eslem'in dudaklarının kenarını aşağı doğru bükerek gözlerini buzdolabında üzgünce gezdirdiğini görünce yerinde rahatsızca kıpırdanıp sütün içinde yüzen yulaf tanelerini karıştırdı Esma, "Ayda yılda bir canım çeker o zaman da bulamam."

"Sipariş edelim istersen." dedi bir anlık gözleri telefona kayıp tekrar önüne bakarak, "Hızlı getiriyorlar."

"Onunla uğraşamam vallahi Esma, sınavım var. Mahir sağ olsun hamsi kemirmekten çalışamadım hiçbir şeye."

Onun söylediğine güldü Esma, sabahtan beri yüzünde güller açmasına rağmen ağzından tek bir olumlu cümle duymamıştı. Ki genelde bir şeylere sevindiğinde veya mutlu olduğunda tam tersi söylemlerde bulunarak bunu belli etmemeye çalışırdı Eslem.

Mutluluktan öldüğünde bile oflardı..

Bunun bir çeşit savunma mekanizması olduğunu da biliyordu. Çok güldükten sonra gelen ağlama korkusu gibi.

"Sınavı bırak da anlat bakalım." dedi gülümser bir yüzle, "Büte her zaman kalınır ama Mahir her zaman gelmez."

Eslem oldukça içten gelen bir şekilde güldü Esma'nın dediğine, "Aynısı Tahir ağabey için de geçerli, adamla küssünüz ama tüm gece uyumayıp kafayı gömüp ders çalışıyorsun."

"O farklı o farklı Eslem." Gözlerini kaçırıp hala yüzmekte olan yulaflarına baktı, hala dün gece olanları Eslem'e anlatmamıştı. Bir yandan söylemek istiyor diğer yandan bunların çok özel anlar olduğunu düşünüp kendine saklamak istiyordu. Kararsızdı.

Ama düşüncelerini yorumlamaya da ihtiyacı vardı. Üçüncü bir gözden olayların nasıl görüldüğünü görmeliydi.

"Yoo hiç de değil. Ben şahsen senin hayatının aşkını bulduğunu düşünüyorum. Adamda ne ararsan var." Aklına gelmiş gibi gözlerini açtı kocaman, dolaptan fındık ezmesi çıkardı, "Kocaman arabası bile var."

"Ona mı bakıyorum Eslem ya.."

"Bilmem belki bakmak istersin. Ayrıca sana söyledim, yakında ara tatil girecek ve biz burada uzuun süre yokuz canım. İlişkiyi azıcık ilerletin ki biraz ara girince kopmayın. En büyük kavgalar çok özlemekten edilir."

TAMİRCİWhere stories live. Discover now