17. Bölüm "Portakallı Dudak Parlatıcısı"

38.1K 2.5K 766
                                    

📍Hoş geldiniiiiiiizzzzzzzz

Yeni bir bölümnen herkeslere merhabaağ

Oy vermeyi ve satır aralarına düşüncelerinizi belirtmeyi unutmayınıııızzz..

Beni sosyal medya şeysilerinden de takip edebilirsiniiiiz.. Servestizm yazın çıkıyorum hemen her yerde xkdksldljsls

Ay bu arada uzun sürdü ama şuan benim en en sevdiğim bölümlerden bir tanesi artık bu jsjskskxjs

Ayrıca 5.6k keliğme;) insanlık için kısa ama benim için uzun bir bölüm jskslslsos

Keyifli okumalaaar 💘

Şuraya bölüm emoojilerimizi alayıımm

🍊💄💋

*********
17.Bölüm

*********

*********

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*********


"Çıkıyor musun?"

Esma ortaokulda makyaj yapıp annesine görünmeden kaçmaya çalışan kızlar gibi birden telaş yaptı Eslem'in seslenmesiyle. Ama sadece birazcık allık, rimel ve parlatıcı sürmüştü. Çok gibi görünüyor olabilirdi ama sahiden azar azar sürmüştü.

Fazla belli olmuyordu kendi fikrine göre ama Eslem'in fark edeceğine ve dilinden de kurtulamayacağına emindi. Biraz da Tahir için hazırlanmış olmak utandırıyordu, ufacık.

"Evet çıkıyorum geç kalacağım yoksa."

Bir sessizlik oldu ve genç kızın saate baktığını hissederek saçlarını yüzüne siper edip bağcığını çözüp yeniden bağlamak için eğildi Esma. Tahir'le konuşurken zaten neredeyse hazırdı ve söylediği süreden de kısa zamanda çıkmış olacaktı.

"Daha iki saat var ama?"

Buna bir yanıt veremedi. Kızlarla ders çalışacağız diyecek oldu ama neden Eslem'e yalan söylemesi gerektiğini de anlamlandıramadı. "Tahir'e uğrayacağım." dedi kendini sorgularken.

Eslem'in veya bir başka yakınının Tahir'le görüşmek için hazırlanması hakkındaki yorumu ne derece olumsuzluk içerebilirdi ki? Bundan çekinme nedenini düşünürken buldu kendini.

"Fazla düşünüyorum yine." diye mırıldandı. Eslem'in oyunbaz bir tavırla yüzünü şekilden şekle sokup imayla gülmesini ve çantasını karıştırmasını izledi.

"Bekle, asla yanından ayırmaman gereken iki şey vereceğim."

Esma kaşlarını kaldırdı, bekledi sakince. Sonunda ise Eslem çantasından portakallı dudak parlatıcısı ve naneli şeker çıkarmıştı, "Çok ciddiyim hiç belli olmaz ne olacağı asla yanından ayırma."

"Ne?"

Eline tutuşturulan şeylere bakakalmışken kapı dışarı edildi hızla, "Git hadi geç kalacaksın koş." kapı hızla kapandı yüzüne, ardından telaşla geri açıldı.

TAMİRCİWhere stories live. Discover now