21

6.6K 399 194
                                    

Yorumlar bekliyorum, lütfen esirgemeyin. İyi okumalar💙

Tom oturmuş, karşısındaki iki kişiyi çözmek ister gibi süzüyordu. Kimseden utanması olmadığı gibi onlardan da utanmıyordu. Kendinden büyük olmaları umurunda değildi, saygı yaşla değil güçle kazanılırdı.

Ve Tom'un herkesten güçlü olduğu inkar edilemez bir gerçekti.

"Hogwarts'ta yaptığımı faaliyetleri duymuşsunuz." diyerek söze başladı. Pearl'ün yüzü aydınlandı. "Bakanlığın ne düşündüğünü umursamıyorum, bulanıklar gitmeli ve muggleların üzerinde hakimiyet kurmalıyız. Onlardan gizlenerek kendimizi küçük düşürüyoruz. Buna bir son verme vakti geldi."

"Ve sana mı düştü?" Bianca'nın babasına döndü, yüzünde öfkesini başarıyla gizleyen bir maske vardı. "Elbette." dedi. "Böyle bir devrime kalkışabilecek tek kişi benmişim anlaşılan."

"Ben Tom'u bu cesaretinden ötürü takdir ediyorum hayatım, kendisi çok zeki ve hırslı bir genç. Yapabileceğini düşünüyorum." dedi Pearl.

"Teşekkür ederim efendim. Belki biliyorsunuzdur... Bianca benim sağ kolum. Müritlerim arasında işlerimi danıştığım tek kişi ve benim için yeri özel."

Kızlarının adı geçince Tom'un karşısındaki iki kişinin kaşları çatıldı. Onlar söze dahil olmadan kendisi atıldı. "Bugün ağabeyinizin önünde biraz saygısızlık ettim, haddimi aştıysam kusuruma bakmayın."

Tom, hedefe ulaşmak için yapmayacağın şey yok.

"Pek hoş değildi doğrusu ancak sorun değil."

"Gördüğünüz gibi, kendime hakim olamadım. Bianca söz konusu olduğunda kendimi tutamıyorum." Pearl yerinde dikleşti. "Bunun sebebini merak etmedim diyemem."

Şimdi yalan zamanıydı. Bianca'yı düşündüğünde pek de yalan gibi gelmiyor değil mi Tom? "Eğer sizin de izniniz olursa kızınızla aramdaki ilişkiye bir isim koymak isterim."

Bianca'nın babası yerinden kalktı. "İlişki mi? Benim kızımla mı?" Her an Tom'a saldıracakmış gibi duruyordu. Bianca'nın hatırı olmasa güçlü büyücü, karşısındaki adamı çoktan toza dönüştürmüştü bile.

"Efendim, sonuna kadar dinleyin yalnızca." İç çekti. "Bianca ile oldukça iyi anlaşıyoruz ve birlikte mutlu olacağız. Yalnızca sizin rızanızı da almak istiyorum. Kızınız için oldukça önemli."

"Safkan mısın?" Tom yüzünü ekşitti. "Annemin hatası diyelim." Sonra alayla gülümsedi. "Slytherin'in soyundan geliyor ancak kendine layık bulduğu kişi iğrenç bir muggle."

Sona sakladığı bu bilgi ebeveynleri şaşırtmıştı. "Slytherin soyu mu?"

"Ah, doğru. Bianca'ya kimseye söylememesi gerektiğini söylemiştim. Evet, Slytherin'in son varisiyim."

"İlginç lakin... Bu bir şeyi değiştirmiyor. Safkanlar, safkanlarla evlenmeli." dedi Bay Black.

"Ona herhangi bir safkandan daha layık olduğumu söyleyebilirim." dedi Tom. "Slytherin'in kanıyla Black kanını birleştirmek istemez miydiniz?"

"Kimse melez olduğunu bilmiyor." Pearl konuya girmişti. "Safkan olduğu bir gerçek. Soran olursa bu gerçeği saklayabiliriz."

"Soyadından Kutsal 28'e ait olmadığı anlaşılacak!"

Tom göz devirdi. "Kanımın baba kısmından utandığım bir gerçek ancak annemin kanını asla saklamam. Salazar Slytherin'in mirası yalnızca bana ait ve bu mirası Bianca ile paylaşmak istiyorum."

𝐊𝐀𝐑𝐀𝐍𝐋𝐈𝐊 𝐌𝐄𝐋𝐄𝐙「ᴛᴏᴍ ᴍ. ʀɪᴅᴅʟᴇ」Where stories live. Discover now