21.Înainte de spectacol

356 39 15
                                    

Lunea, după ore, Ji-Sung și Dong-Soo începură să repete sirios sceneta. Ziua următoare aveau să o facă în fața întregului club de teatru. Era solicitant, mai ales datorită faptului că Dong-Soo întrerupse toate repetițiile de până acum cu comentarii asupra textului și cu opuneri masive față de unele scene. Scena cu mâna pe obraz nici măcar nu au repetat-o. Dong-Soo se ferea de acea scenă cu toată puterea sa. În timpul repetițiilor, era o seriozitate "maximă" dacă ar fi participat și Dong-Soo la ea! Dar nu... Acesta nu era serios nici acum când știa că aceasta era ultima repetiție!

"Yaaa.. Dong-Soo... Ai de gând să fi serios măcar o dată?... De data asta trebuie să repetăm și scenele peste care ai tot sărit!" (spuse Ji-Sung iritat de neseriozitatea lui Dong-Soo)
"Sunt foarte serios!..." (spuse și Dong-Soo plictisit)
"Așa ești tu serios?"
"Și ce ai vrea să fac?... Spune-mi!"
"Să repeți măcar o dată totul de la cap până la coadă fără întreruperi și fără să îți ieși din personaj! Ști replicile?"
"La cât le-am tot auzit nu am cum să nu le știu!"
"Asta e bine! Atunci... E timpul să repetăm!"

Se așezară unul în fața celuilalt și deveniră serioși... Dong-Soo mai puțin serios dar îndeajuns!

F- Părinții mei sunt împotriva acestei relații și tu ști asta!
B- Și tu știai asta înainte de a mă alege... Dar totuși ai făcut-o!
F- Dar acum... E mult mai rău! Relația noastră e una imposibilă!
B- Singurul lucru pe care vreau să îl știu în acest moment este... Tu... Mă... Iubești?"
F- Eu... Nu mai știu! Renunță la mine, deoarece, dacă aș fi eu cea care renunță la tine... M-ar durea cu mult mai tare!
B- Nu mi-ai răspuns la întrebare! Mă iubești? Atât trebuie să îmi spui! Da? sau nu?... Dacă vei răspunde cu da, voi lupta pentru tine cu orice preț! Iar... Dacă răspunsul tău va fi nu, atunci îți voi da drumul respectându-ți decizia! Tu alegi cum mă trimiți acasă... Mă vei lăsa să lupt pentru noi? Sau mă vei trimite acasă cu o inimă frântă și ireparabilă? Spune-mi!
F- Eu...
B- Am înțeles! Am să plec... Îmi pare rău că te-am deranjat degeaba în tot acest timp!
F- Așteaptă... Te iubesc! Te iubesc mai mult decât îți poți închipui, dar sunt părinții mei! Ce vrei să fac?
B- Fugi cu mine!
F- Ești nebun?... Îmi iubesc părinții! Nu pot să-i părăsesc! Cum să îi dau uitării și să fug cu tine?

Scenariu {Fetei îi curge o lacrimă plină de durere din ochi. Băiatul îi pune mâna pe obraz și îi șterge lacrima dar este prins în vraja frumuseții ochilor ei privind-o fermecat.} (dar Dong-Soo ocolește această scenă din nou)

B- Nu vom fugi! Am să le demonstrez părinților tăi că te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine!

Sfârșit!

"Ahhhhh... Ce scenariu stupid" (spuse Dong-Soo iritat)
"Te-ai descurcat mai bine decât credeam! Acum putem repeta scena peste care tu tot sari?"
"Nu... Ajunge pentru azi!"
"De ce o tot ocolești?.. De ce ți-e frică?"
"Nu am niciun motiv... Pur și simplu nu vreau!"
"Poți să nu mai fi o pisică speriată și un nemernic care face numai ce vrea măcar o dată?" (spuse Ji-Sung cu un ton ridicat și nervos ieșindu-și din minți)

Dong-Soo, auzind aceste cuvinte spuse la adresa sa, se înfurie și se întoarse brusc spre Ji-Sung care își închise ochii din reflex parcă așteptând să fie lovit. Dar... Era ciudat... Simțea ceva pe fața sa, dar nu îl lovea, nu îl durea deloc... Auzi o voce groasă rostind ceva:

"Așa e bine?" (spuse Dong-Soo ținându-și mâna pe obrazul lui Ji-Sung exact ca în scenariu)

Ji-Sung își deschise încet ochii iar înaintea sa, la o distanță mai mică ca niciodată, se afla Dong-Soo ținându-i o mână caldă pe obrazul rece.

Ji-Sung înghiți în sec privindu-l în ochi pe Dong-Soo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ji-Sung înghiți în sec privindu-l în ochi pe Dong-Soo... Printre miile de gânduri și sentimente ciudate care îi treceau prin cap, Ji-Sung rosti câteva cuvinte:

"D-da... E bine! Acum poți să îmi dai drumul!"

Dong-Soo îi dădu imediat drumul dezgustat de momentul respectiv.

"Eu am plecat!.." (spuse Dong-Soo)
"OK... Ne vedem mâine la clubul de teatru!" (spuse Ji-Sung total dezorientat și nerăbdător să scape odată de această situație)

A doua zi la școală, făcură sceneta în fața clasei și a profesoarei... Totul decurse perfect... Profesoara era foarte mulțumită de prestanța tuturor. Îi felicită pe toți, dar în special pe cei doi... Era greu să joci într-o piesă de iubire, mai ales dacă ambii sunt băieți, și o făcuseră și în fața clasei... Asta o făcea mândră pe profesoară. Dar, se pare că această scenetă a fost filmată și postată pe internet de către o fată din clubul de teatru. Așa că, a doua zi la școală, toți elevii îi arătau cu degetul și îi ironizau pe seama videoclipului. La intrarea în școală, cineva spuse în batjocură ceva:

"Yaaa... Vedeți? Acum vin și împreună la școală!" (și începuse să râdă)

Dong-Soo, care era o fire mai agresivă și impulsivă, îl apucă pe băiatul respectiv de guler și îl rezemă de perete.

"Ne-am întâlnit din coincidență în fața școlii! Ce vezi de comentat în asta?" (spuse Dong-Soo nervos apăsându-l și mai tare de perete)
"Am... Am înțeles... Îmi cer scuze!" (spuse băiatul speriat de furia din ochii lui Dong-Soo)
"Nu te pune cu cine nu trebuie și nu comenta ceea ce nu ști!"
"Toată școala știe asta... După ce un videoclip cu voi doi a fost postat pe internet, toată lumea vorbește despre asta"
"Ce videoclip?"

Băiatul respectiv îi arătă lui Dong-Soo videoclipul iar acesta, la vederea sa, întrebă vizibil nervos:

"Cine a postat asta?"
"Nu știm!... Probabil cineva din clubul de teatru v-a filmat!"

După o căutare amănunțită, Dong-Soo află cine a făcut asta și era gata să ceară o explicație. Dar... Văzând că e o fată, abandonă răzbunarea prin violență... Se dădu bătut, și cum era deștept... Îi sparse contul și șterse videoclipul. Degeaba e el agresiv dacă nu se îndură să lovească o fată... Asta spunea toată lumea... Dar totuși, toți se temeau și se fereau de el, mai puțin fetele. Dar de ce? De gentleman nu era! Care era motivul real?

(P.S): Am atașat un videoclip.. Dacă cumva vreți să vă uitați și vă recomand... E subtitrat în română chiar de mine... Mulțumesc că ați citit și acest capitol.. Sper că v-a plăcut... Vă aștept părerile în comentarii! 🤗❤️

Colegi, dușmani dar iubiți [FINALIZATĂ] Where stories live. Discover now