💚 27 💚

1K 49 64
                                    

5dk sonra              3. Şahıs ağzından 

Bu bölümde Biraz +18 yani. Sonradan bana mızmızlanmayın sjsjs.                     Yoruuuum                  Voteeeee  +    Yeni bölümmm 

"Yani kusura bakma ben sizi öyle görünce-"  "Draco sus!Tamam'mı sus!" Dedi Hermione. Draco içinde biryere kırıldığını hissedebiliyordu. ama sarhoş işte diye düşünüyordu. Ne yapmıştı ki o? Tek suçu sevmek? kıskançlık? Neydi Hermione'yi bu kadar bağırtan. Yumruk'mu yani...

2 gün sonra Hogwarts'ın son günü...

"yaa Draco Bırak beni! Barışmıycam diyorum BArışmıycam!" "EH! Yeter be! Bir yumruk için yapmıyorsun bunları! Siktir et ya! Bak kızım 2 gündür peşinde köpek oldum peşinde. Ya barışırsın yada siktir olup gidersin." dedi.

şimdi siz Draco'ya kızabilirsiniz ama Hermione hak etmişti. iki gündür Draco ile konuşmuyordu. Hatta bir gün ortak salonda Hermione Draco'ya Tokat bile attı! Ne oluyor ona? 

Genç kız Draco'nun dediklerinden sonra ona cevap vermeyip koşa koşa Ginny'nin yanına gider. Ginny onu ağlamaya yüz tutmuş gözlerinden olayı çözmüş olacak ki hemen genç kızı şevkatli kollarıyla sardı ve tessilliye başladı. Bu geçen gece de olmuştu. "Yeter kızım yaa! sizin kavga sebebinize sıçıyım!. Sevmiyorsan Siktir et kızım ben her zaman senin arkandayım." dedi ginny kenini tutamamıştı." "eğeğe Draco da 'siktit et! demiştiğiği" dedi ağlayarak. salya sümük ağlıyordu. Hatta bir an Ginny genç kızdan tiksinmişti bile. "Kızım 1 gün sonra Doğum Günün var mal. Kalk eline yüzüne bi bak. Bok gibi gözüküyorsun." doğru ya. birde doğum günü ve yeni ailesi... belki de Hermione bu yüzden böyle davranıyordu. "Haklısın Gin. Ben Draco ile barışacağım. Ne olursa olsun o benim rüyalarımı süsleyen ve gelecekte çocuklarımın babası olmasını istediğim kişi." dedi. Ginny genç kızın bu anı ruh hali değişimine şaşırmıştı. ikizler burcu olsa gerek. Her neyse...

hermione koşa koşa Draco'nun -Slytherin erkekler yatakhanesi- Odası'na gitti. odasında başka bir kızla yiyişmemesi'ni umuyordu. umudu sönmemişti. Ta ki kapının önünde  bir kızın inleme seslerini duyana kadar... ne yani Hermione'nin yanından ayrılır ayrılmaz başka bir kızla mı?? pislik herif! Genç kız dolan gözleriyle kütüphane'yi yol aldı.

Hogwarts tarih kitabini eline aldı ve okumaya başladı. Olmuyordu. Okuyamıyordu. Yazılar birbirine giriyordu. Bunların hepsi dolan gözleri yüzünden'di. aklına hala kızın inleme sesleri geliyordu. eski Draco mu gelmişti.? Gözlerindeki yaşları göndermek için yavaş yavaş yukarı doğru çıkıyordu gözleri. 

O sırada gözlerine birisi takıldı. Civciv sarısı platin saçlar ve Gri'ye dönmüş gözler Hermione'yi süzüyordu. 1dk! o. onun gözleri dolmuştu. suçluluk hissediyordu. Draco Genç kızın kendisi yüzünden ağladığını düşündükçe suçluluk hissediyordu. Genç Oğlan'da ağlamamak için gözlerini tavana dikti ve kırpıştırdı. Hermione'nin onu gördüğünden haberi yoktu. 1dk! Bu Draco'ysa ki Draco. O odadaki inleme sesleri'ni kim çıkarttırıyordu. Genç kız bunu düşünürken Draco Ayağa kalktı ve çıkışa doğru uyuşuk adımlarla ilerliyordu. Genç kızın jetonu düşmüştü. Belki de. Belki de o sesleri Draco'nun arkadaşı yada başka biri yapıyordu. Genç kız elindeki Kalın Tarih kitabını Öyle sert masaya fırlatmıştı ki Draco bile arkasını dönüp bakmıştı. Hermione. Hermione onca kötü hissi boşuna yaşamıştı. Lanet olsun. Kız kendi canını kendi yakıyordu. Draco'ya gözlerini dikti. genç oğlan'da ona öyle bir bakıyordu ki Genç kızı bakışlarıyla yiyordu. o arada kütüphanedeki birkaç kişi onları izliyordu. Dedioducular...    Tüm okul -Hermione'nin Ortak salonda attığı tokat sayesinde- onların küs olduğunu biliyordu.

DRAMİONE ♡+🍏=💚Où les histoires vivent. Découvrez maintenant