💚 32 💚

809 47 54
                                    

Hermione'nin ağzından

Annem ve Lucius Malfoy oda'dan çıktı. Ardından Draco ile biraz bu konuyu konuştuk. Tahminlerimizce benim annem Monica jean Granger ve babamda Alexander Green... bu durumda ben melez oluyor ve Draco ile bir kan bağım olmuyordu. Harika!

Jennifer'a gelirsek.. sanırım annelerimiz aynı ama babalarımız farklı. Bu durumda biz üvey kardeş oluyorduk? Evet evet. Öyle oluyor.

Ben olayı Draco ile çözerken aşağıdan bir ses duyduk. Birkaç dakika içinde aşağıya indiğimizde bir vazoyu Pansy kırmıştı. O Lisa'dan özür dilerken, benim aklımda hâlâ nasıl bu konuyu açacağım daydı.

Etrafa bir göz attım. Sadece Weasley, Malfoy ve Parkinson'lar vardı. Lisa ve Babaannem Laura. Ve elbwtte kardeşim. Harika. Ne kadar az kişi o kadar iyi. Bence.

Pasta geldi ve ben dilek tutup üflerken herkes alkışlıyordu.

Annem kısa bir konuşma yapıp beni çağırdı. Bende gittim ve ne kadar mutlu olduğumu ve doğum günüm için teşekkürlerimi sundum. Güzel bir konuşma yapmıştım. Yani sayılır.

Draco yanıma geldi ve iki elimden tutup kendine çevirdi. Herkes pür dikkat bize bakarken bende Draco'ya gülümsüyordum.

Hafifçe sırıttı ve... gözleri yaşardı? Dizlerinin üzerine çöktü! Merlin! Bu oluyor'mu gerçekten.!

Ginny ve Pansy ağzını elleri ile kapatmıştı şaşkınlıkla. Aynı şeyi yaşıyordum.

Draco ise gömleğinin iç cebinden siyah kadife bir kutu çıkarması ile elim ağzıma gitti şaşkınlıkla.

"Imm.. Hermione. Hermionem. Bu yüzüğü dedem babaanne'me takmış. Babaannem yüzüğü babama vermiş ve O'da anneme takmış. Bu yüzük oldukça uzun.. hatta Malfoylar'ın ilk zamanlarından beri-" derken lafını kestim.

 hatta Malfoylar'ın ilk zamanlarından beri-" derken lafını kestim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"D-draco kutuda her ne varsa tarihini anlatmayı kes." Dediğimde yüzüne kocaman bir gülümseme yayıldı.

"Üz-üzgünüm. Hiç pratik yapmadım. Her neyse. Bu yüzük bana verilir verilmez aklıma kim geldi tahmin edemezsin-" derken lafı Harry tarafından kesildi.

Eli ile ağzını siper ederek "uzatma artık! Ne diyeceksen de." Diye bağır dı ve gülümsedi.

Draco bir anda. "BENİMLE EVLENİP AYNI EVİ PAYLAŞMAYA NE DERSİN GRANGER?" dediğinde bu sözleri beklemiyordum.!?

Yazar olan Draco'dan

Hermione yanıma geldi ve boynuma minik bir öpücük kondurdu.

"Ne yapıyorsun? Hâlâ kitap mı yazıyorsun dediğinde gülümsedim. "Bak senin yüzünden yanlış yazdım şu harfi." Dedim sinirli çıkarmaya, ama çıkaramadığım sesimle.

Yazıma bir göz attı "Hey ben o an senin hakkında öyle düşünmemiştim!" Dedi. "Hadi ama o An tatlı olduğumu kabul et." Dediğimde gülümsedi. "Hadi yemek yiyeceğiz gel." Dedi ve gülümseyerek kitabın kapağını kapattım. Yazmaya sonra devam ederdim.

"Çocukları çağır hadi." Dediğimde merdivenler'e gitti ve "Tom, Emma, Scorpius, Diana! Aşağıya inin hemen yemek yiyeceğiz." Dedi.

"Karıcım." Dedim ve yanağından öpüp sandalye'ye oturdum. Hermione utanmıştı "Ne oldu?" Dediğimde "Hâlâ Karıcım kelimesine alışamadım." Dediğinde gözlerimi pörtlettim. "Yok artık!" Dedim. Onca sene olmuştu.

Tom ve Emma ikiz. Evlendiğimiz yıl doğdular. Scorpius 2 sene sonra, Diana ise 1 sene sonra doğmuştu. Böyle sayınca dört! Çocuk yapmışız. Ama halimden gayet memnundum. "Yıllardır alışamadın'mı Karıcım kelimesine?" Dediğimde "ben daha seninle evlendiğini inanamıyorum" dediğinde gülümsedim.

Umuyorum olayı anladınız. Aslında bu zamana kadar Draco Lucius Malfoy'un kaleminden'miş bu kitap. Ve hayatını anlatıyor.

Eh hadi bakalım kısa'da olsa yeni bölüm yayınladım. Olay çok karmaşık değil aslında. Neyse.

Biliyorum bölüm çok kısa. Üzgünüm dediğim gibi kuzenlerimde kalıyordum ve bölüm yazmaya vakit bulamadım.

Bölümü brightofffairy- 'a hitabediyorum

İyi Geceler sizi seviyoruum ♡+🍏=💚

DRAMİONE ♡+🍏=💚Where stories live. Discover now