#14 | DNR Request | Atlantida: Renăscând din scântei | @alwawlw

59 2 5
                                    

O să povestesc în capitolul #19 ce fatalitate mi-am luat de la profilul ăsta de autor:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

O să povestesc în capitolul #19 ce fatalitate mi-am luat de la profilul ăsta de autor:

Avatar Poate Kendal Jenner +
Nume Turcesc (Sper) Posibil O Actriță Dintr-o Telenovelă (Le-o Mai Fi Zicând Telenovele Dacă Sunt În Turcă?) +
Medieval Fantasy +
Gerunziul din titlu +
Hartă Desenată de Mână +
Ceea Ce Consider Eu A Fi Elfi De Când Cu Legolas +
Prolog =

?!?!

Am intrat direct într-o scenă în care fugea cineva, n-am avut timp de mirări. Personaje clare, prezentate pe rând, urmărim unul și bun, prolog cu sens, personaj principal interesant, gata să rupă normele unei societăți care nu lasă fetele să lupte.

Am comentat pe acolo ce am avut de zis, că nu s-a cerut live read.

Apoi se întâmplă un POV shift. Unul pe care nu știu dacă alții or să-l observe, deci nu e chiar de DNR. Sunt doar eu plângându-mă.

Știu că e ușor când scrii la persoana a treia să crezi că ești omniscient și deci libertate totală la sărit prin capetele personajelor, dar dacă urmărești un singur personaj și pe la jumatea unei scene ne trezim că citim din pov-ul altui personaj, cum își aduce el aminte că a cunoscut personajul principal, e un pic trișat, că voiai să îți faci loc de backstory. Aflăm chestii relevante, însă s-a mișcat camera de pe ea pe el, și apoi înapoi, doar ca să aflăm despre ea. Ori folosești asta să zici ceva despre el, ori lași accentul pe ea. "Dar e narator omniscient!", o să zici. Yeah... omniscient trebuie să fie o ultimă redută într-o poveste imo. Și gândit bine cum aduce chestii la poveste și cum realizezi asta. Dacă o arzi cosmic, merge. Dacă scrii vreo saga. Însă dacă vrei să îți umanizezi doar un personaj, nu e nevoie. Nu poate fi ceva ce faci că ai mai multe lucruri de zis, repede. Slavă Domnului că sunt interesată, chiar super-curioasa.

Tot curiozitatea mă ține și după acest NDNR (Near DNR):

O să vă las să vă gândiți la ce cuvânt urmează, în timp ce explic

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

O să vă las să vă gândiți la ce cuvânt urmează, în timp ce explic.

Acest paragraf mă spală cu o cascadă de sentimente: șoc, confuzie, ce?!... Și ajunsesem doar la "anumită plăcere diavolească". Apoi un pic ciudat, apoi mă sperie că cine știe ce urmează...

Recenzii GratisUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum