Köszönet, infók és a nyertes könyv

2.8K 192 70
                                    

Hello Sütikék! Hát el sem hiszem, hogy itt vagyunk a könyv végén. Nagyon nehezemre esett publikálni az epilógust, hiszen igazán közel került hozzám a történet. Imádtam írni és olvasni a részekhez érkező kommenteket.

Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki velem tartott, illetve támogatott, hiszen nagyon sokszor kerültem ezidő alatt olyan pontra, ahol már azt gondoltam, nem tudom folytatni. Ez nem amiatt volt, mert nem szerettem volna írni, esetleg problémám lett volna magával a történettel, szimplán magánügy volt. Viszont ahányszor feljöttem ide, mindig feldobtátok a napomat, s sokkal jobb kedvem lett. Nagyon szépen köszönöm a sok biztatást, rengeteg dologban segített.♥️♥️

Felmerült néhány kérdés, főként a fejezetek végén lévő dőlt betűs részekkel kapcsolatban, miszerint azok honnan vannak. Ezeket mind magamtól írtam, a saját gondolataim vannak benne, mondhatni egy sajátos filozófia, már ha hívhatom így.

Mindezek mellett kérdezték, hogy ebből lesz-e könyv. Nos sajnálatos módon nem. A helyzet az, hogy ezek nem feltétlen lennének boldog gondolatok, lelombozni meg senkit sem szeretnék, ezért is jutottam arra a döntésre, hogy ezekből nem lesz külön könyv publikálva. Véleményem szerint néhány elég depresszív lenne, legalább is magamat ismerve.

Pontosan kiről vagy kikről szólnak a kis ,,idézetek"? Ez egyszerű. Bárkiről/bárkikről, ezek mindenkihez szólnak, bárki bele tudja magát képzelni az adott helyzetekbe, s szerintem kerültek is néhányan hasonlókba.

,,Melyik karakter áll a legközelebb hozzád?"
Azt kell, hogy mondjam, hogy Jungkook. Egy-egy poénosabb megszólalása az, amit én is mondani szoktam, emellett a kapcsolata Hyerin tanárnővel olyasmi, mint ami nekem volt kilencedikben a matektanárommal. Tulajdonképpen róla mintáztam ezt a nőt, csak én azóta se jövök ki jól az illetővel.

,,Milyen a te kapcsolatod a tánccal? Táncolsz/táncoltál valaha?"
8 évig táncoltam, abba se szerettem volna hagyni, de muszáj voltam az iskola miatt. Közel áll hozzám, nagyon szerettem táncolni, olykor le is állok ropni a szobámban és csapok egy egyszemélyes partit😌

,,Alternatív vége mi lenne a történetnek?"
Ezen nem gondolkodtam sose. Amikor elkezdtem ezt a könyvet, már akkor tudtam, hogy milyen véget akarok neki, s meg se fordult a fejemben, hogy megváltoztatom.

,,Létezik-e az a dal, amire Kook táncol, vagy kitaláltad?"
Eleinte nem akartam olyan számot, ami létezik, viszont én mindig úgy írok, hogy zenét hallgatok. Valami olyat akartam keresni, ami tökéletes hangulatot varázsol számomra azon rész megírásához. Találtam is egyet, s végig azt hallgattam, több órán át, amíg írtam a részt. Úgyhogy igen, mondhatni létező szám az, amire Jungkook táncolt, hiszen annak az adatait írtam le. Legalább is a másodperceket és a perceket, hogy mikor mi jön.


,,Hogyan pattant ki az ötlet a fejedből?"
Szerettem volna írni egy tanár-diák ficit, nagyon régóta tervezgettem, aztán mikor volt egy masszív alap a fejemben, elkezdtem jobban foglalkozni vele, majd publikáltam.

,,Mennyire találtad nehéznek az írását?"
Hm, nehéz volt, hiszen nem akartam szemszöget váltani, de örömmel fogadtam a saját kihívásomat és vittem véghez. Bevallom, a felnőtt tartalmak írása volt az, ami eszméletlenül nehezen ment. Sose éreztem jónak, ezért is van csak kettő, na meg nem szerettem volna, ha ,,arról" szól a történet. Inkább az érzelmekre szerettem volna építeni.

,,Ki a kedvenc karaktered a fő pároson kívül, s miért pont ő?"
El kell mondanom azt is, hogy ez a történet hiába Jikook, egy főszereplője van, az pedig maga Jungkook. Az ő szemszögéből is íródik a történet, Jimin pedig tulajdonképpen egy fontosabb mellékszereplő. Ezek ellenére mégsem ő a kedvencem, hanem Changbin, illetve Soyeon. Hogy miért? Mindketten elég komolyak a maguk módján, de poénosak is. Valahogy közelebb állnak hozzám.

,,Terveztél más drámát bele, ami végül nem került a történetbe?"
Nem, nem terveztem ilyet. 2019 óta minden dráma meg volt írva jegyzetben, s már akkor tudtam, hogy 60 részesre szeretném a könyvet, mert az elég neki.😊

Mint azt említettem, kitűztem magam elé egy célt, mégpedig azt, hogy nem lesz szemszögváltás. Bevallom nehéz volt, hiszen néhány szituációt könnyebb lett volna Jimin, esetleg más szemszögéből megírni. Megembereltem magam és inkább kihívást láttam a dologban, amit sikeresen teljesítettem. A sztori végig Jungkook szemszögéből íródott.🥳

Ez az első tanár-diák könyvem volt, nagyon izgultam eleinte, hogy mégis mi lesz vele, fogják-e szeretni. Az kell mondjam, kellemeset csalódtam.

Sajnos ez nem egy nyáltól csöpögő romantikus történet, emellett a felnőtt tartalmakkal teli könyvekhez se sorolnám. Csak két kidolgozott szexjelenet van benne, ami szerintem elég is, hiszen nem ez a lényege a dolgoknak.😌

Igyekeztem a megszokott sztoriktól eltérően írni és vezetni ezt a könyvet. Például az első felnőtt tartalommal dús jelenetnél, amikor akasztófáztak. Sokat gondolkodtam, hogy mi lehetne ott, ami eltér az átlagtól, ezért kitaláltam egy saját játékot, ezzel is kicsit egyedibbé téve a történetet. (Azóta se tudok akasztófázni úgy, hogy ne gondoljak rosszra,lol) Ezen kívül az első randi sem olyan helyen volt, mint például egy kávézó vagy hasonló. Elég lapos, nem is igazán romantikus, de a táncteremben volt, elvégre ott senki sem zavarja őket.

A sztori másik ,,különlegessége" a részek végén lévő gondolatok voltak. Igazából ezeken látom a fejlődést, hiszen míg az elején egy-két mondatot írtam, addig az utolsókon 300 szavas szavasra sikeresett kifejtenem a gondolataimat.

A könyvön időközben meglett a 100k megtekintés, túl is szárnyaltuk azt, illetve több, mint 14k szavazat, s még több komment. Nagyon szépen köszönöm ezeket, sokat jelent nekem a visszajelzés!🥺♥️

Ééés akkor az új könyv...😌 Nos szoros volt, de végül a többség a Blow the whistle című történetre szavazott, szóval az fel is fog kerülni holnap, azaz 2020.07.25-én.

Nem is szaporítanám tovább a szót, ezennel szeretném hivatalosan is lezárni ezt a történetet.😊☺️♥️ Remélem a következőnél is velem lesztek!

😊☺️♥️ Remélem a következőnél is velem lesztek!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

xoxo: SanKook

let's dance! | jikook Where stories live. Discover now