three

1K 122 55
                                    

"Chae cidden dört seanstır hiçbir şey yapmadan oturuyor musun?" Jisoo Unnie'nin çığırmasıyla telefonu kulağımdan uzaklaştırdım.

"Evet Unnie hadi beni gönderme bi daha lütfen."

Sinirli bir nefes verip devam etti. "Hayır Chae saçmalama eğer seanslarda doğru dürüst yaşadıklarını anlatmayıp oturmaya devam edersen sana yemek yapmam. Şimdi kararın ne?"

Ağlamaklı bir ses tobuyla yakındım. "Ya Unnie hayır ama ya! Hassas noktamdan neden vuruyorsun şimdi?"

"Bir soru sordum?"

Pes edip kabul ettim. "Of tamam.Olanları anlatacağım."

"Aferin."

Somurtup Jimin'e telefonu geri verdim. Gıcık şey ben dört seanstır konuşmayınca Jisoo Unnie'yi aramıştı ve şimdi de zafer sırıtışıyla yüzüme bakıyordu. Çok yakışıklı olmasa yüzüne tükürürdüm ama işte...
"Eee,anlat hadi."

Gözlerimi kıstım."Gıcık."
Bacak bacak üstüne attı ve tek kaşını kaldırdı. "Anlatmanı bekliyorum."

"Peki."

Derin bir nefes aldım ve içimi yiyen o anıları anlatmaya başladım. "Benim depresyona girme sebebim tamamen eski sevgilim yüzündendi.
Ben hem onun sevgilsiydim hem de asistanıydım. Bana başlarda çok iyi davranıyordu. Ama sonra giydiklerime karışmaya beni kısıtlamaya başladı. Sonra erkek arkadaşlarıma kızmaya başladı. Erkek arkadaşlarım dediğim de kızların sevgilileri Namjoon,Yoongi ve Taehyung. Yani abartacak hiçbir şey yok ortada.
Sonra ailemle görüşmeme başladı neymiş ayda bir kere Avustralya'ya gidiyormuşum şüphelenmeye başlamış.
Sonra kızlara taktı kafayı bu sefer de kızlarla çok yakınmışım lezbiyen olduğumu düşünüyormuş. Böylelikle beni her konuda kısıtlamaya başladı ve ben de bir gün sırf onun açığını yakalamak için takip ettim evine kadar. Ama evine gitmek yerine bir otele gitti. Meğersem beni aldatıyormuş ama benim onu aldatmamdan korkuyormuş. Bu yüzden bana karışıyormuş. Beni aldattığı kız da bana karıştığı her konuda bana bin basıyor. Ben de onu terkettim sonrası da böyle bir batak işte..."

Jimin avucunu alnına götürüp yavaşça vurdu. "Aptal... Bir dakika Chaeyoung ağlıyor musun? Hayır dur böyle olmasını istememiştim."

Masanın arkasından elleriyle yanaklarımı kavradı. "Chaeyoung ağlama lütfen.Her şey geçecek güzelim lütfen."

Ve gelip başımı göğsüne bastırdı. Bunu neden yaptı hiçbir fikrim yoktu ama kokusu beni sarhoş edebilecek kadar güzeldi. Az önceki tüm kasvete rağmen o kadar huzurlu hissediyordum ki yavaşça yanımdan kalktığını anlamam uzun sürdü...

Ben huzuru onun kollarında bulmuştum,,

Yeniden...

- - -

Yelly🍷

drained, jiroséHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin