ten-d

771 90 46
                                    

"Chaeyoung! Yalvarırım yardım et!"

"Ya Jimin bir beceremedin! Alt tarafı bez değiştireceksin."

"Ama çok kötü kokuyor. Ne yiyor bu çocuk güzelim niye bu kadar kokuyor!"

"Tamam çık değiştiririm ben."

"Şükürler olsun!"

"Git soğanları doğra."

"Ama-"

"İtiraz yok."

"Peki..."

  Jimin yine klasik bebek bezi değiştirme feryatlarını yakmıştı. Eğer bez değiştirmeyecekse başka iş yapardı sorun yok.

  Kızımız Chaeryoung'un altını aldıktan sonra onu uyutmaya karar verdim çünkü bugün emeklemeyi keşfettiği için kendini çok yormuştu.Bir o tarafa bir bu tarafa emekleyip durmuştu bütün gün.

  Akşama bizim kızlar, eşleri ve çocukları gelecekti. Yani Jisoo Unnie ve Jennie Unnie'nin çocukları Lisa şu an dört aylık hamileydi. Aslında Jin Oppa ve karısı Moonbyul, Hobi ve sevgilisi Wendy, Jungkook ve sevgilisi Tzuyu da gelecekti ama işlerinden dolayı Seul'de yoklardı. Onları özlüyordum ama gerçekten yoğunlardı...

Saat 19.05

  Zil çaldığında kızların geldiğini anlamış ve hızla kapıya koşmuştum.Zaten çocuklardan dolayı sürekli meşguldük ve arada sırada buluşabiluyorduk.

  Onları içeri buyur ettim ve Jisoo Unnie'nin oğlu Soobin ve Jennie Unnie'nin kızı Yuna'yı kucağıma alıp Chaer'in yanına çıkarttım.Biz sohbet ederken onlar oynayacaktı biz de rahat rahat konuşacaktık.

Biraz eskileri yad ettik ve yeni hayatlarımızdan konuştuk.Sonra bir şey kafama dank etti. Lisa çocuğunun cinsiyetini öğrenmiş miydi acaba? Heyecanla ona sordum.

"Lisa! Yeğenimin cinsiyeti belli oldu mu?!"

"Evet ama kuru kuru söylememek için bir sürpriz hazırladım.Hatta cinsiyetini Tae bile bilmiyor.Kkkk!"

"Yah Lalisa Manoban! Ben onun babasıyım neden haberim yok!"

"Sürpriz olsun istedim.Hem de çok güzel olacak.Bakın şimdi bir pasta yaptırdım ve içindeki keki mavi olursa oğlumuz, pembe olursa kızımız olacak!"

"Ayy çok heyecanlı!"  diye oturduğu yerde zıpladı Jennie Unnie.

"Tamam pastayı getiriyorum."

  Lisa elinde üç katlı kocaman bir pastayla gelince açıkçası şaşırmıştım.Heyecanla Tae'nin yanına gidip onu pastanın yanına getirdi.Birlikte bıçağı tutarlarken hepmiz kayıttaydık.

  Yavaşça bir dilim aldılar ve çıkan renk...

Maviydi!

  Evet bir erkeğimiz daha olacaktı.Sevinçle herkes birbirine sarılırken içimden bir kez daha onlarla olduğum için dua ettim.

Biz kocaman bir aileydik.Ve artık hepimizin torunlarımıza anlatacağımız bir hikayesi vardı...

🌻🌙💫

Hello!Eveeet ilk kez bir kitabımı final yaptım.Öncelikle söylemek istiyorum ki bu kurgu artık dayanamadigim zamanlarımda aklıma gelmişti ve benim de bu kitaptaki gibi yanimda olan insanların olduğunu hatırladım.Yanimdakilerden biri de sizlerisiniz.Gerçekten çok teşekkür ederim.Iyiki benimlesiniz!💕💞💖

Iyiki benimlesiniz!💕💞💖

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yelly🍷

drained, jiroséWhere stories live. Discover now