✗3.2✗

1.3K 61 3
                                    

❝𝘌𝘭𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘳❞

[Bu bölümden birşey anladıysam ne olayım]

Sirius [Ateş] :  Yanan kömürler ve ısıtılmış dokunuşlar, çürük eklemler ve kanlı elmacık kemikleri. İlk uyuyan ve en son uyanan kişi. Alkol ve kırık cam,sırıtmanın arkasına gizlenmiş acı. Kaybedecek ve kazanacak hiç birşeyi yokmuş gibi. Fırtınalarda dışarıda duruyor. Yağmurun onu ıslatmasına ve soğuk havanın onu üşütmesine izin veriyor ve gülüyor. Kibir ve çaresizlik arasındaki bir çizgide yürüyor. Ve eğer öfkesi patlarsa,tüm dünya yanar.

Remus [Toprak] :  Sağlam ve istikrarlı,yüzlerce mil boyunca uzanan kökler. O her büyüyen şey, her pürüzsüz çakıl taşı ve yukarıdaki kayalıklardan düşen her kaya. O yaz aylarında,dudaklarında toprak,kir,metal ve taş tadıyla hareketsiz ve sonsuzdur. O,sıcaklığın kemikleri ısıttığı ve sizi tuttuğu bulutlu bir gündeki güneş ışığıdır. O yaşıyor ve büyüyor -yaşam ile ölüm-  ve her ikisi de ateşin yanında olduğunda kül olur.

James [Su] :  Sakin ve düzenli,her zaman hareket ediyor ve hiç durmuyor. O çalışkan ve nazik, rahat ile tembel ve ilerideki mağaranın içine giren nehir. Sıcak bir günde serin bir sis,sıcak,yatıştırıcı ve misafirperver. O kıyıya vuran dalgalar,gezegene hayat veren su ve her şeyi bir arada tutan temel unsurdur. O alacakaranlıkta,gece ve gündüz arasındaki bu hızlı dönemdir. O,dilinizdeki sodanın tadı,hafif gazlı ve lezzetli. O,karanlık düştüğünde ortadan kaybolan ilk kişidir.

Peter [Hava] : Gergin ve hızlı, nazik ve kararsız. O küçük bir esinti gibi görünüyor ama yangınları söndürüyor,bitkileri söküyor ve suyun tüm izlerini uçuruyor. O sessiz ama etkili,kulağınıza fısıldayan sözler. O toz ve rüzgar,renksiz ve herkesin gidene kadar kabul ettiği bir şey.

𝐦𝐚𝐫𝐚𝐮𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐡𝐞𝐚𝐝𝐜𝐚𝐧𝐨𝐧,Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin