✗5.3✗

1K 74 19
                                    

❝𝘗𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘰𝘳 𝘓𝘪𝘭𝘺 𝘗𝘰𝘵𝘵𝘦𝘳❞

Lily Potter'ın Hogwarts'ta İksir Profesörü olduğunu düşünün. Voldemort James'i öldürdüyse ama o ve Harry hayatta kaldıysa,her ikiside sevginin gücüyle korunuyordu.

  Lily Potter'ın, Weasley ikizlerini hayatlarındaki diğer herkes gibi azarlamak yerine,iyi oldukları şeylerde nasıl teşvik edeceğini düşünün. Çünkü Çapulcular'la büyümenin nasıl birşey olduğunu hatırlar.

Lily Potter'ın,yüzü annesine benzeyen ve gözleri korkuyla dolu olan küçük Neville Longbottom'u nasıl ne kadar nazikçe düzelteceğini düşünün. Onu nasıl öveceğini ve güvenini nasıl arttıracağını, diğer derslerinde de ona nasıl yardımcı olacağını hayal edin.

➫  Lily Potter'ın, Nymphadora Tonks'a öğretmenlik yaptığını düşünün. Bu iki kadının birbirlerine ne kadar saygı duyacaklarını hayal edin.

➫  Lily Potter'ın,tehlikede olduğu zaman Harry'i nasıl koruyacağını tahmin edin,okuldaki hiç kimsenin yapamayacağı gibi. Harry'nin gece yarısında ortadan kaybolduğunu ve Quirrel ile savaştığı yere ulaşmak için tüm engelleri geçtiğini öğrendiğini hayal edin.

➫  Lily Potter'ın biraz kayıp ve korkmuş olarak tanımış olduğu küçük Ginny'e ne kadar iyi bakacağını hayal edin.

➫  Lily Potter'ın,ön yargıyla karşı karşıya kalan, ancak sınıfının zirvesine yükselen başka bir Muggle Doğumlu kız olan Hermione'yle ne kadar gurur duyacağını hayal edin.

➫  Hermione'nin sahip olduğu dezavantajı takdir ettiğini,büyücü aileden gelmediğini ve kızın sorulara verdiği her cevaba hayran olduğunu hayal edin. Hermione'nin zekasının küçümsenmekten ziyade ne kadar cesaret verici olacağını,kan statüsünün kişinin karakteriyle hiç bir ilgisi olmadığını sık sık temin edeceğini hayal edin.

➫  Lily Potter'ın,Luna'ya ne kadar düşkün olduğunu hayal edin. Luna çok fazla görünmeyebilir ama o özgür ve çok nazik bir ruha sahipti. Lily gibi bir kadının,yaşadığı karanlık çağlarda takdir edebileceği türden bir insandı. Lily, gözleri ne zaman Luna'yla buluşsa ona gülümserdi ve Luna'nın farklılıklarıyla dalga geçen herkese dik dik bakardı. Severus' tanışmadan önce sadece bir kaç arkadaşı olan ve kendisini hatırlatan küçük Luna Lovegood'a karşı ne kadar koruyucu olacağını hayal edin.

Lily Potter'ın "Bulanık" kelimesini söylerken yakaladığı öğrencilerden düşeceği puanları düşünün. Öğrencilerle rahatsız edecek kadar uzun konuşmalar yapacağını ve her iki tarafında ebeveynlerine göndereceği mektupları hayal edin.

➫  Lily Potter'ın sürekli Hermione'nin notlarını kopyalayan Ron Weasley'e ne kadar yardım edeceğini düşünün. Anlamadığı şeyleri ne kadar ayrıntılı açıklayacağını, ders sırasında dikkatini derse vermesi için ne kadar uğraşacağını hayal edin.

𝐦𝐚𝐫𝐚𝐮𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐡𝐞𝐚𝐝𝐜𝐚𝐧𝐨𝐧,Where stories live. Discover now