3.

1.3K 95 57
                                    

"Yazardan" kısmı

Aradan 1 yıl geçmişti. Yine aynı zaman diliminde Agreste'ler ve genç hanımla annesi Bay Tom'un mezarının başındalardı. Artık ağlamıyorlardı.

Yarın önemli bir gündü. Marinette ve Adrien nikahlanacaklardı. Genç hanım evlenmek için 1 yıl beklemenin herkes için iyi olacağına karar vermişti. Bu 1 yıl çoğu vaktini hayatın aşkıyla geçirmişti. Adrien ve onun tertemiz aşkı iyi geliyordu genç hanıma. Taze yaralarını iyileştirmişti sevgisi.

"Haydi Mari artık gidelim."

Bu sesi duyunca kendine gelmişti genç hanım. Toparlandı ve oturduğu yerden kalktı. Yapacak çok iş vardı. Arabalara doğru yürümeye başladılar.

Marinette ve Adrien bir arabaya binmişti. Agreste çifti ve Bayan Sabine de diğer arabaya binmişlerdi. Gün yorucu geçecekti, belliydi.

Marinette Dupain-Cheng

Arabaya bindiğimizde üzgündüm. Babamın en büyük hayali olan evliliği o olmadan yapacaktım.

Bu 1 yıl hepimiz için zor geçmişti. Adrien beni bunca zamandır bekliyordu. Ona ne diyeceğimi bilemiyorum. Hayatımda olduğu için çok şanslıyım.

-Bugün yapılacaklar çok mu fazla?

-Aslında yapacağımız tek şey kıyafet almak. Senin bir gelinliğin ve benim de takım elbisem eksik sadece. Menejerim Alya takım elbiseyi halleder ama senin gelinliğini seçmeliyiz.

-Onu da alıp eve gidelim olur mu?

-Tabii ki olur hayatım sen iste yeter ki.

Gülümsedim.

...

Gelinlik mağazasına gelmiştik.

Girer girmez gözüme takılan bir gelinlik vardı.

Girer girmez gözüme takılan bir gelinlik vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hemen aldım ve denedim. Sanki bana göre dikilmişti. Sade ve şık. Babamın hayalindeki gibi...

Adrien bana nazar değmesin diye beni gelinlikle görmek istemediğini, düğünde zaten göreceğini ve büyüleneceğini söyledi.

Adrien'e gelinliğimi seçtiğimi söyledim. İçeri geldi. Bana o kadar garip ve şaşkın bir ifadeyle bakıyordu ki bir an ondan korktum.

-Leydim bu kadar hızlı olmanızın sebebi nedir?

Güldüm.

- Prensim bunu beğendim, denedim ve alıyoruz. İtirazınız var mıdır?

- Elbette yoktur.

Güldük.

Gelinliği aldık ve evimize geldik. Birkaç gündür annemle burada kalıyorduk. Bay ve Bayan Agreste burda kalmamızı isteyince onları kıramamıştık.

Her Hafızamda Sen (Adrinette) [Tamamlandı]Where stories live. Discover now