25.

570 57 25
                                    

Marinette Agreste

Sabah uyandım ve Adelisa'nın tatlıca tavana bakan gözlerine baktım. Daha sonra onu doyurdum ve ardından aşağı inip kahvaltı hazırlığı yapan Susan'ın yanına gittim. Çoktan hazırlamıştı kahvaltıyı.

-Ooo kahvaltı hazır olmuş bile. Ellerine sağlık.

-Afiyet olsun bayan Marinette. Bay Adrien yok mu?

-O uyuyor, ben kahvaltının hazır olduğunu bilmediğimden onu uyandırmayıp sana yardıma gelmiştim.

-İsterseniz çağırabilirim. Kahvaltıdakiler soğumasın.

-Yok, ben gider uyandırırım. Dediğim gibi uyuyor hâlâ.

-Tamam efendim.

Sonra dönüp odaya yöneldim.

Biraz düşündüm. Hâlâ gerçeği saklıyorum. Öğrendikten sonra olacaklar beni korkutuyor. Ya çok kızarsa? Ama ona ben söyleyeceğim için kızmaz diye umuyorum.

Odaya girip hâlâ uyuyan Adrien'in yanına gittim ve uyanması için onu dürttüm. Uyanmamak için mızmızlanırken bir anda kendimi yatakta buldum. Belimde hissettiğim ellerini onu gıdıklayarak geri çektirdikten sonra kalkması için söylenmeye başladım.

...

En sonunda kalkmıştı. Beraber mutfağa gittik. Kendi başına ağlarsa duyamam diye düşündüğüm Adelisa'yı kucağıma alıp onu da mutfağa götürdüm.

...

Kahvaltı bitince Adrien hazırlanmamı söyledi. Sanırım Londra sokaklarında dolaşacaktık. Evdeki hizmetçilere ben yokken Adelisa için yapılması gerekenleri bir bir anlattıktan sonra gidip hazırlanmaya başladım.

Paris'teyken aldığım mavi, beyaz ve gri çiçekli, dizlerimin biraz altında olan, omuzlarımı boşlukta bırakan madonna yakalı elbisemi giyip hafiften makyaj yaptım.

(Elbiseyi ve sandaletleri merak edersiniz diye düşündüğüm için)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


(Elbiseyi ve sandaletleri merak edersiniz diye düşündüğüm için)

Kulağımın altına gelen kahküllerimle saçlarımın uçlarını da hafif kıvırdıktan sonra kahküllerimi açıkta bırakıp hemen yanlarından birer tutam saç alıp kafamın arkasına tokayla sabitledim.

Krem rengi örgü sandaletlerimi de giydikten sonra odadan çıktım ve Adrien'ın yanına gittim.

O daha hazırlanmamıştı. Adelisa'yla ilgilenmiş ve en sonunda Adelisa üzerine kustuğundan üzerini değiştireceği aklına gelmiş olacak ki bana Adelisa'nın kirlettiği kıyafetini gösterip yukarı çıktı. Ben ise onun hâline gülmekle yetindim.

...

On dakika kadar sonra kendisinden  önce parfüm kokusu gelen Adrien yanımda belirmişti ve çıkmak için hazır görünüyordu.

Her Hafızamda Sen (Adrinette) [Tamamlandı]Where stories live. Discover now