tres

677 66 114
                                    

Jeongguk'un saçları medyada.

Kıvırcık saçlarımı geriye atıp yeni yeni batan güneşin beyaz tenimi kavurmasına izin verdim. Yazın son ayarındayken arkadaşlarımla evimizdeki dev ve ışıklı havuzun tadını çıkarmak iyi hissettiriyordu.

Son günlerde kafam iyiden iyiye karışmıştı bir kız yüzünden. Eğlenirken bile aklımdaydı. Taehyung, Chaeyoung, Jennie ve Jimin ile evimde küçük bir parti vermiştim. Taehyung kuzenim olduğu için villası hemen yanımızdaydı. Evinin bodrumundan şarap ve klasik içkileri getirmişti beş dakika önce. Şimdi ise içkileri hazırlamakla meşguldü. Jennie ve Chaeyoung havuzda eğlenirken Jimin ise havuz başında içkisini yudumluyordu.

Taehyung arkadan haraketli bir şarkı açıp havuzun iç ışıklarını da yakmıştı. Havuz pembe, lacivert ve kırmızı renklerine ev sahipliği yaparken Jennie içkisiyle sağımdaki şezlonga oturmuştu. "Neyin var kanka?"diye sorduğunda oturur pozisyon aldım.

"Şu kıza nasıl ulaşacağımı düşünüyorum. Proje ödevinde onu partner seçtim."dediğimde viskisinden bir yudum alıp kırmızı bikinisini düzeltti." O kızı seçmen en başından beri saçmalıktı zaten. Onu uzaktan da rezil edebiliyoruz, içimize sokmamamıza ne gerek vardı ki?"

Bir yandan haklı olsa da onla girdiğim iddia için bunu yapmak durumundaydım. İçimize girmeyi istiyordu ve onu içimize alıp gününü gösterecektim. Ve bir daha Chaeyoung dahil hiçbirimizle muhattap olmamayı öğrenecekti. Bu dik başlılığının bir cezası olacaktı elbet.

"Jennie o kız Chaeyoung'u zehirliyor. Geçen günlerde Chaeyoung'a şirketten çıkmasını söyledi. Kulaklarımla duydum. Kendini acındırıp, Chaeyoung'a drama yapıyor. Bunun bedelini ödeyecek." Dediğimde gülmüştü. Bardağın dibinde kalan viskisini bana uzattığında tek yudumda içip yanımdaki masaya bıraktım. 

"Sanırım haklısın. O ders almadan Chaeyoung'un yakasını bırakmayacak. Onun hayatına gir Jeongguk. Daha fazla şey öğren onun hakkında. Senelerdir kapalı kutu gibi , evini dahi bilmiyorum. Proje ayağına ya onun evine git yada onu buraya çağır. İçki içir, ne bileyim ağzından laf al işte."

Jennie güzel olduğu kadar kurnaz da bir kızdı. Kaleyi nasıl içten fetih edileyeceğini bilir, insanlara ustaca yaklaştırdı. Bazen sevimli ve masum yüzünü, bazen hırçın ve şeytani yüzünü gösterirdi insanlara. Onunla arkadaş olduğum için şanslıydım. Düşmanım olsaydı onla baş edemezdim. Kırmızı bikinisinin ipliğini boynundan çözüp elinde içkilerle gelen Taehyung'a baktı gülerek.

"O iş bende Jen. Sadece bu gece eğlenmemize bakalım. Yeri'yi çağırdın mı?"diye sorduğumda başını salladı." Evet, on dakikaya burda olur."deyip kulağıma yaklaşıp fısıldadı." Evde büyükbabandan başka kimse yok değil mi?"diye sorduğunda gülmüştüm. Ne zaman bana bu soruyu sorsa ne yapacağını az çok tahmin edebiliyordum. 

"Evet. Odayı hazırladım, fazla ses çıkarmayın yeter."dediğimde gülmüştü." Bunu ben yerine Taehyung'a anlat."Dediğinde başımı iki yana sallayıp  şezlonga yaslanmıştım. Kısa bir süre sonra Taehyung elindeki içkileri yanıma bırakıp Jennie'nin dudağını öpmüştü. Ayrıldığında Jennie'nin yanına geçip belini kavradı.

"En sevdiğin şarkıyı açtım. Farkında mısın?"diye bağırmıştı coşkulu bir şekilde. "Farkındaydım."

"O zaman ne diye hala oturuyorsun, hadi dans edelim!"dediğinde Jennie yerinden kalkmıştı.Arkada Miley Cyrus -23  çalarken ortamdaki tek sap bendim. Taehyung Jack Daniel şişesini kucağıma attığında yakalayıp ona döndüm.

"Seni şezlonga falan mı yapıştırdılar?Kalksana sikik herif."dediğinde gülüp şişeyi açıp kafama diktim. Yeri'yi bekliyordum. Onunla bu gece biraz yakınlaşabilirdim. Sap olmaktan bıkmıştım artık.

Nothing Breaks Like a Heart | LiskookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin