2. Bölüm

1.1K 44 4
                                    

Pırıl pırıl beyinli Taehyung'a göz devirmemek için kendimi zor tutuyordum. Yine de çizgimi bozmadan onlara gülümsedim.

"Merhaba. Demek istediğinizi tam olarak anlayamadım fakat sanırım bir yanlış anlaşılma var."Aslında anlamıştım. Yani söylediği kelimeleri nereye çıkarabilirsin ki zaten? Maksat iki laf edelim.

"Yugyeom içeride değil sanırım?"

Ya burada olsa neden gelmesin. Valla anlamamak için zorluyorlar kendilerini.

"Hayır bu bizim grubun arabası. Bir sorun mu var?"  Bir sorun mu var kardeş? Atarlı bir şekilde sormadım ama acaba sorsaydım ne tepki verirlerdi?

Sorumdan sonra birbirimize boş boş bakmaya başladık. Aşırı saçma bir andı. Resmen korku oyunlarına istemsizce dahil olmuştum ve açıkçası tam da şuan bir özür bekliyorum. Benim kıymetli uykumu bölmüşlerdi. Gerçekten şuan hayatımdaki en değerli şeydi uyku. Ağlayarak uykumun geri gelmesini isteyebilirdim.

"Tamam o zaman bir yanlış anlaşılma olmuş." Ağzım açık bir şekilde bakakalmak üzereydim. Bir insan bu kadar umursamaz konuşabilirdi sanırım. Jeon Jungkook bu ne tavır sen makneasin ya, bırak bu bad boy havalarını! Sanki ben gelmişim de onları rahatsız etmiştim. Öyle bir ses tonu kullanmıştı.

Jungkook sözü biter bitmez bana kısa bir bakış atmış ve yürümeye başlamıştı. Şaşkınca arkasından bakmaktan başka bir şey yapamadım. Ağzım düğümlendi!

Bu kadar kaba olmak zorunda mıydı? Hayır ben insanları çok fazla takmam ama o da resmen beni takmadan gitti. İdol olmuşsun ama adam olamamışsın demek istiyorum arkasından.

Jimin ve Taehyung Jungkook'un arkasından baktıktan sonra bana döndüler.

"Sorun yok değil mi Sowon?" Ama Park Jimin bu sorusuyla kalbimi çalmıştı. Yüzüne bakınca öylesine değilde gerçekten bir sorunum olup olmadığını merak ettiğini gördüm. Bir ona bir de Taehyung'a baktım.

"Şey, iyiyim sorun yok."

"O zaman daha sonra görüşürüz. Görüştüğümüzde sana bir kahve ısmarlarız. Kusura bakma." Taehyung ve Jimin'e gülümseyip vedalarına karşılık verdim.

Her ne kadar sorun olmadığını söylesem de sorun vardı. Onlara bakarken bile gözlerim yanıyordu. Beni çok değerli uykumdan bir yanlış anlaşılma yüzünden uyandırdılar sonuçta. Yapılan şakanın amacı bana yapılmak olsa bu kadar koymayacağına eminim. Bok yoluna gitmiştik iyi mi? Ayrıca insan bir yemek ısmarlayacağını söyler kahve ne ya?

Jimin ve Taehyung, Jungkook'un arkasından gidince bir süre arkalarından boş boş baktım ama adrenalin geçmişti ve benim uykum da tekrar gün yüzüne çıktı.

•••••

Yurda geldiğimizde hepimiz bitik haldeydik. Bir sürü prova yapmıştık ve şimdi saat gece 1i geçiyordu. Kimse bir şey demeden kendi odasına çekildi. Ben de tam odamın kapısına geldiğimde aklıma bugün provalarda Yejin'in ayak bileğini burktuğu geldi.

Valla kendimi anne gibi hissediyorum ya. Kendime göz devirdim. Çünkü gidip Yejin'le ilgilenecektim. Yorgunluktan ölsem de gidip ona bakmalıydım. Onların sorunlarını gözardı ettiğimde rahat edemiyordum.

Mutfağa gittim ve buzluktan bir buz kalıbı çıkardım. Bileğini burkalı çok olmamıştı. Bu yüzden soğuk uygulamaya devam etmeliydi.

Yejin'in odasına gelip kapıyı tıklattım. Ses gelmediğinde kapıyı yavaşça açıp önce kafamı uzatarak içeriyi taradım. Üstünü bile değişmeden yatağa yatmıştı. Bu pis ve rahatsız kıyafetlerle nasıl yatağına...

Lively - JJKWhere stories live. Discover now