14. Bölüm

536 30 0
                                    

"Yarın bir yere gitmem gerekiyor. Benimle gelir misin Sowon?" Yarın son gün ama illa sömüreceksin son dakikaya kadar beni değil mi Jungkook?

"Gelirim, gelirim tabii. Nereye gideceğiz?" Nereye diye sormadan gelirim dedirten hayatı tokat manyağı yapayım ben. Salonda Baekhyun, Jungkook ve ben oturmuş cips yiyorduk. Az önce bir film izlemiştik. Onun kritiğini yaparken Jungkook birden konuyu değiştirmişti. Baekhyun da bize öylece bakıyordu işte.

"Almam gereken bir şey var şehir dışında. Arabayla gideceğim ve tek başıma sürmek istemiyorum. Senin de boş günündü diye hatırlıyorum?" Kafamla onu onaylamıştım. Bu rica eden halleri göz yaşartıyordu. Baek burada olmasa "Geliyorsun." demeyeceğini bilmiyordum sanki Jungkook.

"Ben de gelebilir miyim?" Baek Allah aşkına planın neresi seni bu kadar heyecanlandırdı bir anlatsana bana? Ben üzüntüden ölmek üzereydim de şuan. Tatil günümün hepsini yiyecekti bu Jungkook.

"Şey, gelebilirsin tabii." Jungkook biraz isteksiz gibi söylemişti bu cümleyi. Tabii ikimiz olursak daha rahat emir falan verirdi. Seni de anlıyorum Jungkook kendince haklısın.

"Sowon bir gelsene sana bir şey gösterecektim." Baekhyun beni beklemeden içeri doğru giderken ben de ayaklanıp merakla peşine takıldım. Durduk yere konudan konuya atlamaya bayılıyorlardı.

Açık olan odasının kapısından içeri girip kapıyı da kapattım.

"Ee?" Ona baktığımda yatağına oturmuş yeri inceliyordu. Baktığı yere baktığımda bir şey olmadığını gördüm. Yoksa var mıydı?

"Ben birinden hoşlanıyorum." Tek kaşımı kaldırıp yanına gittim ve oturdum.

"Kanka kusura bakma da geri döneli ne kadar oldu da birinden hoşlandın?" Derin bir iç çekti ve bakışlarını gözlerime çıkardı.

"Valla ben de anlamadım." Ben sormadan kim olduğunu söylemeyecek gibiydi.

"Kimden hoşlanıyorsun?" Sorumla birlikte önüne dönüp elleriyle yüzünü kapatmıştı. Ya şapşal niye utandı ki şimdi? Hareketiyle kıkırdadım ve ellerine elimi koydum.

"Baekhyun sakin ol. Hadi anlat bana. Ayrıca ne alaka şuan beni buraya çağırıp bunu anlatman?" Harbi neden beni buraya getirmişti ki şimdi? Bir de durduk yere Jungkook içerideyken birinden hoşlandığını söylüyordu bana. Nedir bu kadar acele ettiren onu? Ellerini yüzünden çekmişti ama bana bakmıyordu.

"Çünkü yarınla alakalı senden yardım isteyecektim." Bir dakika. Biiiir dakika. O Jungkook'tan hoşlanmıyordur değil mi? LAN JUNGKOOK'TAN MI HOŞLANIYOR?

İçimden kendi kendime yükseldiğimde boğazımı temizleyip kendime geldim.

"Baekhyun Jungkook'tan mı hoşlanıyorsun?" Bana uzaylı görmüş gibi bir bakış atmıştı. Bence bu çıkarımı yapmam çok olasıydı. Neden bu kadar şaşırıyorsa sanki? Ama sanırım yanlış tahmin tekrar deneyiniz. Ee yarınla ne ilgisi var o zaman?

"Baekhyun artık anlatacak mısın yoksa her şeyi tek tek sormam mı lazım?"

"Of tamam dur be anlatıyorum." Derin bir nefes alıp tamamen bana döndü ve bir dizini kırıp aramıza koydu. Ben de heyecanlandığım için ona dönüp bağdaş kurmuştum. Baekhyun'un ilk defa birinden hoşlandığını söylediğini duyuyordum. Aşırı heyecanlıydım. Nasıl bir kız acaba? Nasıl tiplerden hoşlandığını bile bilmiyordum.

"Yaklaşık bir ay öncesinde Jungkook'la tanışmıştım. İki hafta öncesinde de onunla." Ya heyecan yaratmasana kardeşim kalpten gidicektim şimdi. Bari gitmeden öğrenebilsem kim olduğunu. Kafamla onaylayarak devam etmesi konusunda teşvik ettim. Hadi kral yaparsın!

Lively - JJKTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang