♪ Hatodik ♬

271 39 13
                                    

Két nap múlva

Jungkook

Hogy telhet ilyen kurva gyorsan el a hétvége?! Az elöbb még péntek volt, most pedig már hétfő van... én pedig gyűlölöm a hétfőt. Ahogy a kémiát is. Utálom... de mákomra mindjárt csengetnek, csak tíz perc hála az égnek.

- Akkor kedves osztály, pontosan tudunk írni egy kis röpdolgozatot! - adta az első padban ülőknek a lapokat, a tanárbá', akik hátra adták őket. - Óra végéig, hajrá! Könyvet, füzetet a táskába!

Mi? Nemár, mindenre készültem, de erre nem... jesszusom. Egy óráról maradtam le múlthéten, és már lemaradtam! De várjunk, ez az előző anyag... hogy is van a képlet? Ah, fejbe lövöm magam, haza akarok menni!

***

- Jeon úr, jöjjön vissza! - szólt utánam a négyszemű tanárbá, mikor utolsóként épp siettem ki a teremből.

- Igen, Mr Kim? - fordultam felé.

- Beszélgessünk a dolgozatodról~

- Elfelejtettem készülni rá, az előzőt pedig be fogom pótolni - vágtam rá.

- Eh... jól van, rendben van! Mivel annyira nem ismerem az osztályt, kérdezősködtem az ofődnél felőled - mondta. - És meglepődött, mikor megtudta hogy elkéstél legutóbb, mert te mindig pontos vagy, akármiről legyen szó... tanárként pedig látom a többi jegyed, egytől egyig mint színtiszta ötös, ez a doga viszont egy egyes. Legutóbb a tavalyi év végén voltak rossz jegyeid, amire szintúgy rákérdeztem... az osztályfőnököd elmondta, mi történt és kiakadtam. Elképzelni sem tudom, milyen nehéz lehetett neked megélni azokat a hosszú heteket, tehát ha beszélni szeretnél róla, vagy bármiről~

- Ehhez semmi köze nincs, Mr Kim - szakítottam félbe. - Senki sem tökéletes, majd kijavítom ezt az egyet, a többi nem a maga dolga.

- Sajnálom, én csak segíteni szeretnék, mint osztályfőnök helyettes... történt mostanában veled valami?

Mi történt velem? Én sem tudom. Kicsit talán csodálkoztam azon, hogy nincs a kávézóban a megszokott helyén Jimin, és zavart... talán hiányzik? Jó volt vele beszélgetni, bár nem sokat dumáltam vele. Legutóbb talán megsértettem volna? Aigoo, kellett neki annyit jönni, olyan szokatlan hogy nem látom minden nap azt az antiszoc fejet!
De nem gondolom meg magam, az szent... nem megyek gyakornoknak, főleg nem oda, ahol ő van... már harmadik napja vannak olyan bizarr álmaim, hogy inkább ébren maradnék!

- Jungkook~

- Túlhajszoltam magam... nővéremmel élek, aki kávézót vezet és vele dolgozom, mert nem teljes a személyzet - vágtam rá egy csak "félig igaz hazugságot."

Hisz szeretek ott dolgozni, szó nincs túlhajszoltságról.

- Oh, ez nagyszerű... de kérlek akkor tarts több pihenőt, és tanulj, amíg van rá lehetőséged. Még van hátra egy éved, bírd ki, rendben?

- Igyekszem. Elmehetek?

- Persze, menj órára - bólintott, mire már ott sem voltam.

Faszom meg órára, ebéd szünet van, megyek a tetőre. Már a lépcsőn felfelé kikotortam a táskám aljáról a gyújtóm, de a cigim már nem találtam sehol... aish, elfelejtettem reggel. Tényleg utálm a hétfőt!
Az üzletbe dolgozik valami csaj, aki mindig kihozza nekem, mivel nem mehetek be... szerintem szerelmes belém a nő, de szopacs van, mert nem a lányokat szeretem.
Igazából annyira sosem vittem túlzásba, napi kettőt ha el szívtam, most viszont bármit megtennék egyért! Na mindegy, attól még felmegyek. Mielőtt kinyitottam az ajtót, a zsebembe csúsztattam az öngyújtót, és kiket láttam fent? Természetesen Woojint és bandáját, akik többnyire felsőbbévesekből állt. Mármint 12, és a plusz egy éven maradó 13. évfolyam diákjai. Nevetséges, ilyenkor biztos menőnek érzi magát, hogy idősebbeknek lóghaz.

A HETEDIK TAG  || JiKook ff. || ✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang