❤Epilog❤

648 31 16
                                    

No stalo se toho za tu dobu hodně. Tak si to vezmeme od té doby co se nám narodil Kai. Nějakou dobu jsme žili tam i když tam Kiri s námi už být nemohl. Když bylo Kaiovi osm let odstěhovali jsme se zpátky, k lidem. Tam jsme potkali i Kiriho s jeho přítelem Denkim. A dokonce se přiznal že dříve miloval Kacchana. No jsem rád že nejsou spolu a jsem s ním já. Ale to moje žárlivost zase odbočuje. Takže zpět. Jak já tak i Baku jsme naše dítě učili jak nejlépe jsme mohli a co všechno jsme znali. Kluci se přestěhovali vedle a mi si taky nakonec postavili dům. Ale jeskyňi jsme si nechali s Kacchanem pro sebe, na naše příležitostné věci. Však víte co myslím. Vždy když jsme se ho zbavili jsem si to rozdali. Ale tentokrát si už dáváme pozor. Později jsem si pořídili i druhé miminko. No a teď? Teď nemohu mít dítě tak tři roky. No mě to nevadí. Mám starostí dost, Kaie, Kacchana a naší malou Mei. Kaiovi je momentálně 13 let, Mei 2 roky. Mei už vypadá více po mne, má zelené vlásky a pihy, taky má oči jako Kai jedno zelené a jedno červené, ale barvu má obráceně. Oba je moc milujeme. Od té doby co je začala hlídal Kacchanovo matky, ta si je vždy vezme asi tak na měsíc, šukáme jako králíci. No co každý je jiný. A nám to chybělo po těch dnech. Nakonec jsme se my dva vzali. Podstoupil jsem podobný rituál a tak se mohu proměnit v draka též. Naše děti se proměnili postupem času, díky genům nebyl potřeba rituál, ale lehký obřad do přijetí draku. Mír mezi draky a lidmi přetrvává. Je mi skvěle. Mám přátele i rodinu. Dokonce se někdy i zastaví u nás Uraraka. 

A co princ Todoroki? O tom jsem skoro nic neslyšel nějakou dobu. Když jsem odešel prý zešílel. Kacchan mě za ním nechtěl pustit abych mu domluvil. Takhle by to království umřelo. Nakonec svolil, letěl jsem již na svém drakovi, tedy dračici. To ona je Raganova družka a mají spolu již dvě dráčata. Po tom co se vzpamatoval království vzkvétalo. I naše rodina tam párkrát zavítala. Todo si našel dívku a opatřil nástupce.

No a to by bylo vše k našemu příběhu. No momentálně mi je 29 a Kacchanovi 30 let. Čeká nás ještě spousta věcí, jak dobré tak i ty zlé. "Mohu se přidat~?" "Zrovna tady vyprávím nemůžeš počkat?" "A já vím jak končí.... a všichni žili šťastně až do smrti... zazvonil zvonec a pohádky je konec. A teď na to pojď vlítnout dneska se vrací děti od chůvy kulatého ksichtu." "Fajn"


Konec


Fajn tak tohle definitivní konec. Doufám že se vám můj příběh líbil. Omlouvám se za chyby. A chtěla bych vám poděkovat, vždy když mi napíšete něco hezkého tak mě to moc potěší a mám větší chuť do psaní. 

Další věc kterou bych chtěla zmínit je že budu psát další příběhy a byla bych ráda kdyby jste si jedno z toho vybraly.(yaoi)

Shipy:

BakuDeku, TodoBaku,Ereri, Karmagisa, Lawlight, Gratsu,

Nemesis (cz)✔Où les histoires vivent. Découvrez maintenant