Hoofdstuk 3

47 8 0
                                    

Als het school gedaan is ga ik nog even binnen in een paar coole winkeltjes en daarna ga ik naar de electrowinkel dicht bij de bushalte. Ik koop een paar zwarte oortjes voor drie euro en loop naar de bushalte. Er staan gelukkig niet meer zoveel mensen.nAls je de bus neemt vlak na school zit hij meestal helemaal vol. Soms kan je er zelfs niet meer bij!

Ik kijk op mijn GSM om te zien wanneer de bus komt... Nog drie minuten. Ondertussen zoek ik mijn BuzzyPass, neem ik mijn nieuwe oortjes en luister naar "Summer" van Calvin Harris.

De bus remt nog even heel hard voor een jongere die op zijn GSM bezig was en niet oplette op de weg, waarna hij vlak voor mijn neus stopt. Ik stap op en neem plaats achteraan in de bus. Ik zet een nieuw nummer op; "Love me again" van John Newman. Dat nummer heb ik nog de rest van de busrit blijven opzetten.

"Eindelijk thuis", zucht ik als ik bij de voordeur sta. Ik bel aan en pap doet open. Ik loop naar binnen en ik zie dat nonkel Max aan de tafel zit te kletsen met mam. "Aha, jij komt als geroepen!", zegt mam lachen, "Haal jij even een fles wijn in de kelder?" Ik wil mam haar afspraakje niet verpesten dus ik loop naar de kelder.

Ik heb geen flauw idee waar de flessen staan, ondanks dat ik me hier vaak schuil houd als mam me vraagt om mijn kamer op te ruimen. Mam zal dus nog even moeten wachten tot ik de flessen heb gevonden.

Droomdierحيث تعيش القصص. اكتشف الآن