96 45 5
                                    

Fotoğrafa bakınca hangi duyguyu yaşıyorsunuz ? Sarılmak kimine göre insanın duygularına ses vermesi , sevgi ihtiyacını karşılamaya çalışması , birbirini tanıyan iki sevgilinin cümlelerin ötesindeki huzura kavuşması

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Fotoğrafa bakınca hangi duyguyu yaşıyorsunuz ? Sarılmak kimine göre insanın duygularına ses vermesi , sevgi ihtiyacını karşılamaya çalışması , birbirini tanıyan iki sevgilinin cümlelerin ötesindeki huzura kavuşması. Daha çok şey söylenebilir nitekim sarılmak güzel şeydir. Hiç sarılma ile tanışmanızı düşündünüz mü? Basit, gündelik, selamlaşmalardan bahsetmiyorum, sarılmak diye bir şey olduğunu geç öğrenenlerdenim ben. Bilmiyorum belki hala tam olarak beceremiyorum kimbilir. Çocukluğumu, gençliğimi çok düşündüm sarılmak ile alakalı çok anı aradım eski defterlerimde ama yaprakların arasında nemden kabaran kağıt parçaları ve başı olmasına rağmen hep yarım kalan cumleciklerden ötesine gidemedim; çok uğraştım ama olmadı, aradığım hikayeyi bir türlü bulamadım.

Bir ağaç düşünün toprağa sıkı sıkıya sarılmıştır toprakta zamanla onu sever. Yağmurlarda, fırtınalarda toprağın gitmesini, parçalanmasını önler , ağaç büyüdükçe daha sıkı sarılır, sarılmakla yaşam bulduğunu fark eder. Ilk kız arkadaşım ile tanışmamda sarılmak diye bir şey var galiba dedim , ufacık elleri belimde başını göğsümün üzerine yaslamış usulca yüreğime kulak veriyor diye düşünürdüm o zamanlar. Aradan geçen kısa sürede bir gün memleketine gidecegini söyledi. Otobüsün kalkma saati gelmişti 5 dk öylesine çabuk geçmişti ki demek insan böyle hissediyor diye düşünmüştüm. Gülümseyen gözlerle baktı camdan el sallayarak uzaklaştı. Giden birinin arkasından bakmayı hiç sevmediğimi o gün bir kez daha anladım.Zaman hızla geçmeye başlamış , günler geceleri kovaladıkça mesajlar ve telefonlar kesilir olmuştu. Sarılmayı daha öğrenmeden hikaye öylesine çabuk bitmişti ki , sarılmadan kalan anları sandığa kaldırıp üzerini kapattım. Daha önce olduğu gibi yine tek başıma hayat devam ediyordu. O zaman anladım ki sarılmakta diğer herşeyde olduğu gibi insanların eliyle bazen acı verebiliyor.

Ruhumdan DökülenlerDonde viven las historias. Descúbrelo ahora