Negyedik rész

17.1K 335 38
                                    

-Nee,jézusom. -undorodom el és szomorodom el egyszerre a látványtól. Most kezdtem el a Walking Dead hetedik évadát és erre aztán tényleg nem számítottam.

Már a suli második hetét témazáróval kezdjük aminek persze én annyira örültem hogy csak na :)

Alig aludtam, tanulnom is kellett, plusz végig akartam nézni már a hatodik évadot,hogy eltudjam kezdeni a hetediket. Bár ez eléggé elrontotta a reggelem.

Ha jól látom akkor 6:30 van és még csak én vagyok ébren?! Megdörzsölöm a szemem,hogy jobban lássam az időt,HOGY MICSODA? 10:10 mi a .. engem mért nem ébresztett fel senki?

Gyorsan leszaladok a konyhába és észreveszem, hogy a hűtőszekrényen van egy cetli :
Láttam,hogy még alszol és nem akartalak 5:30kor kelteni. Remélem időben felkeltél! Hagytam pénzt buszjegyre.

Hát ez baromi jó, elkéstem már a második héten, mi van velem. Anyának erről inkább nem is szólok.

Mondjuk lehet nem tőlem fogja megtudni hanem a naplóban lévő igazolatlantól. Felkaptam egy fekete farmer gatyát és egy pulcsit mert elég hűvős volt, de vettem alá egy pólót mert tuti megsülnék később.

A buszt pont időben elértem és imádkoztam, hogy csak a fizika óráról ne késsek el, a fizika tanár valami szörnyeteg. Levegőt veszel már kapsz egy szaktanárit, nem érdemes vele kötöszködni. Ezért is akarok 'időben' odaérni.

10:30 fu okés még van 5 percem, már a kapuban vagyok szóval semmi baj nem lesz,nyugi.
Nyugtatgatom saját magam miközben már futok a terem felé. Basszus, már be van csukva az ajtó? Ez nem jelent jót. Nem merek bemenni.

A kezem megremeg miközben a kilincshez nyúlok, ja hogy talán kopogni kéne előtte. Kopogok és lassan kinyitom az ajtót ezzel mindenki tekintét magamra vónzva.

Hát ez még jobb, most mindenki engem néz.

-Lám lám kisasszony, minek köszönhetem, hogy ma késett? - kérdezte a boszorka. Ránéztem az órára és még be sem csöngettek.

-Még be sem -kezdek bele a mondandómba de persze félbeszakít és rácsap az asztalra, szívem majd kiugrott annyira megijedtem. Mit ijeszget már korán reggel?!

Szerencsére csak ennyi volt és a helyemre engedett, még jó, hogy nem kaptam igazolatlant azért mert még be sem csöngettek. Pont mikor leülök akkor szólal meg a csengő. Tudom, hogy már három órát lekéstem de hát most nem tehetek róla, igazából de, na mindegy.

-Fu de rosszlány vagy! -hallom azt a rekedtes hangot a hátam mögül amitől feláll a szőr a hátamon. Nyelek egy nagyon és hátrafordulok.

-Tessék? -kérdezem mintha nem hallottam volna pedig kristálytisztán hallottam.

-Tanulj meg viselkedni. -mondja és mosolyra húzza a száját, hogy micsoda?Még én viselkedjek?Az eszem megáll.

-Én viselkedjek? Néztél már tükörbe? -kérdezem. Elég volt, hogy késtem ma plusz még a tanár is kioktat aztan még Maxim beszól.

-Hogy mondtad? -kérdezi meglepetten és a szeme az én szememet nem hagyja el egy másodpercre sem.

Ha nem nézel el most akkor én bepisilek. Nem volt kedvem veszekedni, bár szerintem ő még élvezte is volna. Imád kioktatni embereket, ebből él.

Visszamotyogtam valamit de olyan halk volt, hogy nem hallotta meg szerintem. Az óra gyorsabban telt el mint gondoltam. Nem mintha ellenkeznék,sőt. Nem volt kedvem azt a nőt hallgatni.

Miközben hagynám el a székem érzem, hogy valaki megszorítja a kezem és hátranézek.

-Vigyázz máskor a kicsi szádra Aria! -figyelmeztetett Maxim, kimondta a nevem, kimondta a nevem. Majdnem összerogytam de szerencsére a lábaim ma mellettem voltak és nem hagytak cserben.

-Mert ha nem mi lesz? -válaszolok vissza flegmán.Úristen ez nagyon nem én vagyok. Sose szólok vissza senkinek, főleg ebben a stílusban nem. Szerintem átragadt rám a bunkóság.

-Majd meglátod.

Eddig mi a véleményetek Maximról? -K

Barátok Extrákkal Where stories live. Discover now