Tizedik rész

15.5K 318 25
                                    

-Küldj most egy képet magadról Maximnak. -mondja Elena én meg csak mosolygok, mint a hülye.Nagyon nem vagyok magamnál és nem tudom, hogy ez milyen következményekkel fog járni.

-Menjetek már ki a háttérből. -nevetem el magam és a lányok elülnek mögülem. Nem mondta, hogy milyen képet de én egyből egész alakos képre gondoltam szóval olyat is csináltam.

-Tökéletes. -mondja Elena.

-Hát már nem azért de ha én fiú lennék tuti összejönnék veled. -mondja röhögve Mila és én is elkezdek röhögni. Remélem nem vagyunk túl hangosak.

Snapchat mellett döntöttem ezért gyorsan megkerestem Maxim nevét és hezitáció nélkül elküldtem neki a képet, ahol csak egy melltartó és bugyi van rajtam..

Már a negyedik filmet kezdjük el nézni és mikor lefekszem az ágy szélére kapok egy üzenetet.

Maxim:
-Ez te vagy Aria?

-100%ig ,remélem tetszik 😛

-Aztakurva..

-Ha itt lennél tuti most az
ágyamban kötnél ki

-De sajna nem vagyok ott :(

-Majd meglátjuk

És ezzel leraktam a telefont az ágy mellé, remélem nem leszek olyan szerencsétlen, hogy rálépjek. Mivel most már szombat van úgy döntöttem, hogy elmegyek vásárolni, szerencsére még van egy kis félretett pénzem, mondjuk ezután már nem lesz.

-

Azt nem értem, hogy valaki, hogy a fenébe emlékszik még arra amit 8.ban vettünk. Kívülről fújják az anyagot én meg ülök ott egy helyben. Kb minden órán ez van. Szerencsére az első órám nem volt vészes, angollal kezdtünk. Levi mellém ült és most is együtt ülünk az aulában.

-Okééé, akkor utolsó kérdés. Ismertesd az r- és K-stratégista fajok szerepét a biotikus szukcesszióban. -mondja és a nyál megakad a torkomban.

-Hogy mi? -kérdezem köhögve.

-Ezt mikor vettük úristen. -elkezdek röhögni. Levi is elkezd röhögni de közelebb jön és elkezdi magyarázni. Tökre szeretem benne, hogy mindenre így odafigyel és, hogy ennyire segítőkész.

-Kezded kapizsgálni? -néz rám Levi én meg próbálnám elmondani neki szépen, hogy kurvára nem értettem ebből semmit és, hogy olyan mintha kínaiul mondta volna el.

-Aha már világos. -mosolygok rá és ő visszamosolyog. A szemszögemből látom, hogy valaki mellénk állt és felnézek, hogy lássam, hogy ki az.

Maxim

Barátok Extrákkal Where stories live. Discover now