Tizenkilencedik rész

19.4K 357 31
                                    

-Te jössz  -mondja miközben én próbálom felfogni, hogy mi is történt.

-Te miről beszélsz? -kérdezem és magamra húzom gyorsan a takarót. Most nem mond semmit hanem feláll az ágyról és odasétál elém.

-Kiakarod próbálni, hogy milyen? -kérdezi és összeráncolom a homlokom. Követem a szemét és a nadrágjára szegeződnek a szemeim.Mi a picsa,a nadrágján keresztül látszik, hogy feláll neki.

-Azt akarod,hogy... -nem tudtam folytatni a mondatod és ő erre csak elmosolyodott.

-Vedd be a szádba! -fejezi be és a szám nyitva marad.

-Hogy mi?? -kérdezem ijedve, én még sose csináltam ilyet és most beparáztam. Mi van ha szarul csinálom és nem fogja élvezni?

-Nem muszáj ha nem akarod. -töri meg a csendet. Még egy pár másodpercig csönd van és már indulna el mikor a kezénél fogva visszahúzom az ágyhoz.

-Csak majd szólj ha szarul csinálom. -mondom és Maxim nem mond semmit csak ráugrik az ágyra és hátradől.

Közelebb megyek hozzá és megcsókolom. Leveszi a pólóját és a kezemet végigsimítom a hasán. Lassan kigombolom a gatyáját és látom, hogy megharapja erre a száját.

Megfogom a kezemmel az alsónadrágját és felnézek rá. Látom, hogy már nagyon türelmetlen ezért lehúzom és nyitva marad a szám.

-Ezt a reakciót vártam. -mondja és erre megforgatom a szemem, beképzelt. Tényleg nem erre számítottam..hogy ekkora lesz.

-Kezdd már el kérlek. -már szinte könyöreg és erre csak egy mosolyra húzom a szám. Nem tudom, hogy kezdjem el, hogy mit csináljak. Megfogom és elkezdem húzogatni, nem tudom, hogy ez neki jó -e de szerintem élvezi.

Mikor már a számat is elkezdtem használni akkor kezdett el hangosabban nyögni és ímádtam hallani..legalább tudom, hogy élvezi.

-Ah aztakurva. -lihegi és egy mozdulattal megfogja kezeivel a fejem és most ő írányít, én csak egy helyben maradok és tűröm. Próbálom lefogni a combját, hogy lassítson de semmit se értem el vele, mindjárt megfulladok.

-Még egy kicsit mindjárt ott vagyok. - nyögi és ameddig elveszi a kezét gyorsan levegőt veszek. Ezután engedte, hogy magam csináljam és egy valamire rájöttem. Ezt nagyon jó csinálni. Ímádom hallani, ahogy nyög, ahogyan rám néz miközben felnézek.

-Mehet a szádba? -kérdezi de én nem tudtam mit reagálni rá,már a szememből a könny is kicsordult. Nyögött még egy hangosat és éreztem, hogy valami meleg cucc megy bele a számba.

-Mm már mindegy - a szeme fennakad és kiveszi a számból. Most mit csináljak? Köpjem ki? Egy kicsi ki is folyik a számból és csak nézek rá, várva, hogy mit csináljak.

-Lenyelheted -mondja és azt is csinálom.

Barátok Extrákkal Where stories live. Discover now