Език на тялото /Wattpad/

95 5 2
                                    

RumyTeam

Герои:

Джейсън Фереро е мъж, който е имал трудно детство и все още продължава. Майка му става алкохоличка след смъртта на баща му и той трябва да издържа семейството си с работата си на татуис. Въпреки мъките му той не се отдава на престъпления и развратен живот типичен за много от връстниците си, които познава, но и не би искал да бъде част от него.
След запознанството си с Барбара той се увлича по нея и иска да я опознае, дори да навлезе в този нейния екстремен и леко порочен свят.

Барбара Клейн е дръзка и смела, вкопчва се в аурата на Джейсън, който я привлича със своята загадъчност. Тя иска да се доближи до този негов обикновен живот, за който тя мечтае на фона на своя в златна клетка.

Мнение:

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Мнение:

Отново се включвам с мнение на история от Wattpad. 😄😁

Първоначално историята започва особено напрегнато като атмосфера, с което предположих съвсем различна развръзка на историята, но бързо видях, че развива други герои и животи от първоначалната ретроспекция. Обедено заявявам, че описателните части (обикновено предисториите/ретроспекциите) са силната страна на авторката и са ми любими.
За сега Барбала ми е страшно безинтересна; разбирам нещастието в живота ѝ, но това не я прави по-малко досадна за мен може би дори съжалявам Джейсън, че е харесал такава раздвояваща се героиня.

Скоро ще се развие и 'нов' герой - Джесика - около, която очаквам повече драматични моменти, мъки, терзания и така нататък. Знам, че историята ще се развие интересно - тайните се завързват, героите се променят, характерните излизат на яве.

Съвети към историята :
Иска ми се Барбара да се развие повече и да се покаже в различна светлина (разбира се в зависимост от бъдещите планове към историята); за сега тя показва само проблемите си и не се замисля за Джейсън, което за мен я прави лицемерна и вдлъбена в собствения си живот.

Резюме:

Резюме:

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Ревюта на книгиDonde viven las historias. Descúbrelo ahora